Reklama

Antik ponúka už viac ako 200 televíznych kanálov

Košická spoločnosť ANTIK Telecom ponúka vo svojej vlastnej sieti v rámci digitálnej televízie Tango už 206 televíznych kanálov. Z toho viac ako polovica (115) je dostupná v základnom balíku, ktorý Antik v rámci triple-play služby poskytuje bezplatne. Podľa Antiku sa jedná o najväčší počet televíznych kanálov spomedzi všetkých operátorov pevnej siete.

Rozširovanie našej ponuky bezo zmeny ceny je súčasťou našej produktovej stratégie už od založenia spoločnosti. V IPTV sa okrem kľúčových kanálov sústreďujeme aj na vedľajšie segmenty. Dnešný divák už nechce čakať, kým na určitej stanici budú vysielať zaujímavý program, ale chce si ho pustiť hneď. V oblasti živého TV vysielania práve preto vidíme ešte veľký priestor na rast ponuky programov, ktoré uspokoja stále viac segmentovaný divácky záujem, naďalej však investujeme masívne do interaktívnych služieb,“ vysvetľuje Vlastimil Lakatoš zo spoločnosti ANTIK Telecom.
Pokračovanie nižšie:

Medzi najnovšie kanály, s ktorými Antik podpísal zmluvy o šírení patria Spartak TV, Nickelodeon, English Club TV, prémiové kanály z rodiny FilmBox (FilmBox Plus, FilmBox Extra, FilmBox Family, FilmBox HD), DocuBox HD, FightBox HD, FashionBox HD, Erox HD, EroXXX HD, 360 TuneBox z lokálnych staníc zasa Mestská TV Poltár.

Okrem digitálnej televízie Tango, ktorú poskytuje Antik vo vlastnej sieti, ponúka spoločnosť aj divákom na celom Slovensku sledovať televíziu prostredníctvom ich SmartTVBoxu. Pre príjem si stačí zakúpiť iba set-sop-box a pripojiť ho k internetu s minimálnou rýchlosťou 2 Mbps. K dispozícii je ako základný balík bez mesačných poplatkov, tak aj platený balíček Mix. Kompletná ponuka SmartTVBoxu obsahuje už viac ako 60 televíznych kanálov.

Mohlo by vás ešte zaujímať