Reklama

Staršie karty Skylink Standard a Skylink Výmena už nebude možné od nového roku 2014 registrovať

Prevádzkovateľ satelitných platforiem Skylink a CS Link, spoločnosť M7 Group, dnes informovala svojich predajcov a distribútorov, že dňa 31. decembra 2013 bude ukončená možnosť registrácie dekódovacích kariet Skylink starého typu.

Konkrétne ide o karty:
Skylink Standard HD (IR) – odporúčaná maloobchodná cena 89 €
Skylink Standard HD (ICE) – odporúčaná maloobchodná cena 89 €
Skylink Standard (ICE) – odporúčaná maloobchodná cena 79 €
Skylink Výmena (ICE) – odporúčaná maloobchodná cena 24 €
Pokračovanie nižšie:

I keď tento starý typ dekódovacích kariet už nie je dodávaný na trh od januára 2013, apelujeme na všetkých predajcov, aby svoje prípadné posledné skladové zásoby do konca roka vypredali,“ informovala M7 Group v správe svojich distribútorov.

Od 1. januára 2014 tak bude možné registrovať iba prístupové karty Skylink typu Skylink Standard HD M7 (IR), ktorej odporúčaná maloobchodná cena karty je 19,90 € a Skylink Výmena M7 (ICE), ktorej odporúčaná maloobchodná cena je 13,90 €.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No nech sa potom Skylink nečuduje, že predaj nových kariet v roku 2014 drasticky klesne. A ako to býva, všetci budú aktívne analyzovať, kde sa stala „chyba“ .Freesat sa má na čo tešiť, ak si to tiež rôznymi „zásahmi “ do funkčnosti kariet nepokazí. V luxemburgu zrejme nevedia, aké sú u nás platy.

  2. @roman:
    Máš v podstate pravdu.
    Ale i ‚upc‘ je registrovaná v Luxembursku (Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. so sídlom v Luxembursku)… Ako každá firmička/spoločnosť, ktorá chce mať čo najväčší „zištek“ a pritom aby to nebolo až tak okaté ako „Kajmany“ apod.
    Myslím, že vedia, aké sú u nás platy plebsu, ktorý má to šťastie, že má (ešte) platené zamestnanie. Veď v tých spoločnostiach sú nastrčení ľudia zo SR alebo z ČR, niekedy iba naoko.

Komentáre už nie sú povolené.