Reklama

Slovak Sport TV 2 spustil vysielanie, dostupný je zatiaľ iba pre českých divákov

Slovak Sport TV 2 spustil včera 1. augusta svoje vysielanie, no pre slovenských divákov je zatiaľ nedostupný. Už od prvého dňa ho môžu prijímať diváci v Českej republike a to konkrétne zákazníci O2 TV či užívatelia internetovej videopožičovne Topfun na svojich Smart televízoroch poprípade mobilných zariadeniach s operačným systémom Android, iOS či Windows Phone.
Pokračovanie nižšie:

Aj keď videopožičovňa Topfun pôsobí okrem Českej republiky aj na Slovensku, bude platený stream kanála Slovak Sport TV 2 dostupný iba pre zákazníkov v Českej republike. Topfun umožní svojim zákazníkom získať kanál Slovak Sport TV 2 samostatne, čím sa líši od iných operátorov, ktorí ponúkajú Slovak Sport TV 2 v rámci tarifných balíčkov,“ informovala spoločnosť Topfun Media, ktorá prevádzkuje videopožičovňu Topfun.

Česká Telefónica prináša Slovak Sport TV 2 pre svojich zákazníkov O2 TV a v rámci akcie ho ponúka až do konca roka zadarmo pre všetkých svojich zákazníkov. Zvýhodnená ponuka sa nevzťahuje pre užívateľov O2 TV Start.

To, ktorý operátor ponúkne Slovak Sport TV 2 slovenským divákom zatiaľ stále nie je jasné. Podľa vyjadrenia od prevádzkovateľa televízie na sociálnej sieti, by sme sa meno operátora mali dozvedieť v pondelok 5. augusta 2013. Aktuálne tak môžeme len hádať, ktorý to bude.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nech si ten program **** cely lakomci jedny………………..

  2. I’AM SEXY AND I KNOW IT! …to si asi pospevujú šéfovia SLOVAK SPORT.

  3. PROSÍM SDĚLTE MI NĚKDO JAK MÁM POSTUPOVAT. ANGLICKOU LIGU JSME SLEDOVALI Z DIGI, TED NEVÍM, NA KOHO SE OBRÁTIT, ABYCHOM MOHLI ANGLICKOU SLEDOVAT, MOC DĚKUJI ANNA HRICKOVÁ

  4. a oni uz hraju ked to nemozes sledovat? Staci len pockat na zaciatok sezony a bude aj Slovak Sport 2.

  5. Slovak sport a nie doma, ale inde – slovenske „kocurkovo“ vo vsetkych sferach zivota pokracuje a s ISTOTAMI…

Komentáre už nie sú povolené.