Reklama

Dekódovacie moduly SMIT pre príjem Plustelky sa dostanú k zákazníkom až budúci týždeň

Aj napriek tomu, že mali byť dekódovacie moduly pre príjem Plustelky už tento týždeň v predaji, sa iba dnes dostali prvé kusy modulov na centrálny sklad distribútora. K prvým majiteľom by sa tak mali dostať reálne až budúci týždeň. „Moduly SMIT prišli na centrálny sklad distribútora až dnes, dnes prebieha aj potrebná potlač sériových čísiel, ktoré sú nutné k správnemu fungovaniu. Od zajtra budú vyexpedovavané z centrálneho skladu,“ povedal pre náš portál SatelitnaTV.sk marketingový manažér spoločnosti Towercom Michal Šuran.
Pokračovanie nižšie:

Ako ďalej dodal: „Situácia nás mrzí, ale distribučný reťazec nedokázal načas pripraviť koncové zariadenia.

Aj napriek meškajúcej dodávke dekódovacích modulov sú v predaji už niekoľko dní DVB-T2 prijímače Zircon T3000 HD, prostredníctvom ktorých môžu už prví majitelia sledovať ponuku platformy Plustelka. Jeden prijímač pre vás testujeme už v tejto chvíli, recenziu si budete môcť prečítať na našom portáli SatelitnaTV.sk už o niekoľko dní.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Super, je to ale chudoba p.Šuran…trapne ako vždy. Aspoň ste to mali nechat bez kódu dokiaľ nebudu moduly na trhu…ale vás to asi nezaujima, hlavne že zhltnete prachy…

  2. tu je vidiet ako to bolo vsetko „profesionalne“ vopred pripravene.

  3. nevadí mám čas ešte len idem kupovat primač pre T2 🙂

Komentáre už nie sú povolené.