Reklama

Markíza dnes spúšťa štvrtú televíznu stanicu – TV Fooor. Kto ju môže naladiť?

Vysielateľ súkromnej televízie Markíza dnes spúšťa v poradí svoj štvrtý televízny program na Slovensku. K plnoformátovej stanici a tematickým televíziám Doma a Dajto dnes pribudne televízia Fooor, ktorá začne svoje vysielanie o 17.25 h americkou komédiou Prázdniny v Amerike.

Na divákov čaká lavína humoru v tých najlepších sitcomoch, filmových komédiách a zábavných reláciách,“ avizuje Markíza prostredníctvom svojho PR oddelenia.

Zo zverejneného programu vyplýva, že chce televízia postaviť svoj program tak na starších zábavných programoch, ako aj na premiérových sitcomoch, ktoré v súčasnosti vysielajú televízie v USA. Diváci v jej programe objavia Frasiera a Priateľov, ale aj tretiu sériu seriálu Chuck a či komediálny seriál Community. Postupne by mali na televízií Fooor pribudnúť aj ďalšie sitcomy ako Mike a Molly či Môj nový tučný život (Drop dead diva).
Pokračovanie nižšie:

Pripomeňme, že naposledy sa portfólio mediálnej skupiny CME, ktorá vlastní TV Markíza, rozšírilo v auguste 2012, kedy pribudla televízia Dajto orientovaná hlavne na mužov.

Kde bude kanál Fooor dostupný?

Signál novej televízie si môžu naladiť zákazníci satelitných platforiem Skylink a CS Link na satelite Astra 3B (23,5°E). Technické parametre pre príjem uvádzame nižšie. Okrem toho bude onedlho k dispozícii aj v platforme Magio SAT na satelite AMOS (4°W). Zákazníci platforiem freeSAT by UPC Direct a DIGI TV kanál Fooor nenaladia, keďže prevádzkovatelia týchto platforiem sa nerozhodli zatiaľ tento nový kanál pridať do svojej ponuky.

Okrem satelitných platforiem bude Fooor v ponuke aj u vybraných káblových a IPTV operátorov. Konkrétne: SATRO (pozícia 27), Telekom, Orange, Martico (frekvencia 442 MHz), Slovanet (pozícia 6) a SWAN. K dispozícii bude aj pre predplatiteľov služby VOYO.sk.

Parametre pre príjem kanálu Fooor pre zákazníkov Skylinku a CS Linku:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 895 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: Áno
Provider: Skylink
Názov: FOOOR



(TASR, red)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. v Orange nieje táto „iste znamenitá“ TV ešte vôbec zaradená, pričom vysielanie už má bežať

  2. Dakujem. Tu som konecne nasiel jedinu informaciu o tom preco nemam tv Foor v Orange FiberTV. Orange na to dlabe. Taktiez ignoruju Prima Zoom a to by ma zaujimalo viac ako vsetky tie tv s*acka co su tam v ponuke.

    1. Viac informácií tu: http://www.satelitnatv.sk/2013/02/orange-zaradi-do-ponuky-svojej-digitalnej-fibertv-stanicu-fooor-od-1-marca/

  3. Dobrý chcel by som sa opytat ci sa bude dat chytit fooor aj na antenu DVB?

Komentáre už nie sú povolené.