Reklama

Vysielanie Fashion TV bolo na satelite ASTRA 3B (23,5°E) prerušené

Spoločnosť Towercom dnes presne o 12:00 hod. z dôvodu neplnenia zmluvných povinností zo strany spoločnosti FashionTV, a.s. prerušila šírenie televízneho vysielania Fashion TV na satelite ASTRA 3B (23,5°E). Aktuálne tak nemôžu prijímať tento kanál ani zákazníci platforiem Skylink a CS Link.
Pokračovanie nižšie:


Pripomeňme, že Fashion TV je kanál zameraný hlavne na módu a módne trendy. Vysielanie česko-slovenskej verzia je šírené nekódovane prostredníctvom satelitu ASTRA 3B (23,5°E) na frekvencii 11 895 MHz.

Po splnení zmluvných povinností je pripravená spoločnosť Towercom obnoviť distribúciu signálu prostredníctvom satelitu ASTRA 3B (23,5°E). „Keď si splní vyššie uvedený vysielateľ svoje povinnosti, spoločnosť Towercom, a.s. je pripravená službu opäť obnoviť,“ uvádza spoločnosť vo svojom dnešnom vyhlásení.

Technické parametre pre príjem Fashion TV:

Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 895 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak prečo ich má Skylink ešte stále v ponuke programov na svojej stránke? Už zase odrbáva zákazníkov?

  2. Na tom ich webe je to trosku zavádzajúco napísané. „V balíčku DIGITAL nájdete základné české a slovenské stanice a taktiež mnoho rozhlasových. To vše môžete sledovať a počúvať za Servisný poplatok, ktorý je len 1,2 Eur mesačne.“ Pritom samozrejme napr. Ocko, Slager, TA3 atd sú dostupné volne aj bez karty. Už som sa stretol s tým, že niekto si zaplatil servisný poplatok len kvôli Šlager TV…

  3. Ja napríklad záujem mám, Fashion TV mi beží denne, aj kvôli tomu som si dávala zriadiť skylink, už ma nebaví, ako si stále menia pravidlá podľa seba ako to vyhovuje im, ale na zákazníka nikto nehľadí !!! Stále niečo nové, nové prijímače, nové karty, potom servisný poplatok a pritom malo byť všetko zadarmo !! čakám, čo daľšie si zasa vymyslia, stále za niečo platíme tak prečo to neide ?? Načo bol teda servisný poplatok ???

  4. Nechápem PREČO ste si kvôli FTA stanici zriaďovali PLATENÚ televíziu?

    FTA – Free-to-air – na príjem stanice nie je potrebná žiadna prístupová karta a dá sa prijímať na každom digitálnom prijímači (okrem prijímačov Digi TV s firemným firmware).

Komentáre už nie sú povolené.