Reklama

CET 21: Zaradenie kanálu SMÍCHOV je na rozhodnutí samotného operátora

V poradí šiesty kanál rodiny kanálov TV Nova, SMÍCHOV vysiela svoje promo vysielanie zatiaľ iba v digitálnom terestriálnom vysielaní a to konkrétne v rámci štvrtého multiplexu na území Českej republiky. Zaradenie kanálu do satelitných platforiem ako aj do káblových či IPTV sieti je zatiaľ otázne aj pár dní pred štartom. Je nutné podotknúť, že SMÍVHOV môže vysielať len na území Českej republiky a preto ho slovenskí operátori nemôžu ponúkať vo svojej ponuke. Pripomeňme, že SMÍCHOV spustí svoje vysielanie 23. decembra 2012 o 18:00 hod.
Pokračovanie nižšie:


Ako pre náš portál SatelitnáTV.sk povedala Marie Fianová zo spoločnosti CET 21, jednania prebiehajú s viacerými operátormi a samotná CET 21 má záujem sprístupniť SMÍCHOV čo najväčšiemu počtu divákov. Ako ďalej dodala: „SMÍCHOV je voľne dostupný, operátori ho môžu zaradiť ako prevzaté vysielanie.“

Zaradenie nového kanálu SMÍCHOV je teda na rozhodnutí samotného operátora. Rovnako je to aj v prípade satelitných platforiem. Oficiálne však zatiaľ žiadna satelitná platforma zaradenie kanálu SMÍCHOV do dnešného dňa nepotvrdila.

Pripomeňme ešte, že od 1. januára 2013 čaká zákazníkov satelitných platforiem Skylink a CS Link prelaďovanie kanálu Nova Cinema. Viac informácií v správe: Nova Cinema vysiela na satelite ASTRA 3B (23,5°E) na novej frekvencii.

Logo televízie SMÍCHOV

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. kedi uz budu parametre pre ten program smichov uz to hladam na cetu asi dizden skajlink ponukaju na svoj blok multi balicki a vseliake p nechcem povedat co ale parametre ne ane najs kedi budu uz som nervozni otpoviete mi budem cakat zhnevom vas pozdravujem Mirga.

  2. Smíchov má povolenie vysielať iba na území ČR, na slovensku tak skoro nebude

Komentáre už nie sú povolené.