Reklama

Skylink pripravuje uviesť na trh nové karty, zákazníci budú platiť aj aktivačný poplatok

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M77 Group, plánuje uviesť na trh v priebehu niekoľkých najbližších mesiacov nové dekódovacie karty, ktoré nemajú ešte konkrétny názov no nahradia v budúcnosti tie súčasné. Nové dekódovacie karty (pod súčasný pracovný názvom – Karty X) by sa mali predávať za doporučenú cenu 39,99 eur. Po kúpe si však bude musieť zákazník okrem registrácie ešte aj novú Kartu X aktivovať za jednorázový aktivačný poplatok 20 eur. Následne po aktivácii bude možné rovno si predplatiť niektorý z platených balíčkov, alebo zaplatiť iba servisný poplatok (1,2 eur/mesiac či 14,4 eur/rok).
Pokračovanie nižšie:


V praxi to bude znamenať, že zákazník si zakúpi dekódovaciu kartu tak ako doteraz. Novinkou však bude jednorázový aktivačný poplatok v cene 20 eur, ktorý bude možné zaplatiť už tradičnými spôsobmi ako napr. poštovou poukážkou, prevodom z účtu či u vybraných predajcov. Po zaplatení aktivačného poplatku si bude musieť zákazník predplatiť niektorý z platených balíčkov, alebo zaplatiť iba servisný poplatok. V prípade teda, že zákazník bude mať záujem len o balík DIGITAL bude ho stáť dekódovacia karta aj so zaplateným ročným servisným poplatkom 74,39 eur (39,99 eur dekódovacia karta + 20 eur aktivačný poplatok + 14,4 servisný poplatok/ročne).

Podobný systém bude aj u nových kariet výmena, kde karta bude predávaná za cenu 13,99 eur, aktivačný poplatok bude zdarma (0 eur) a už bude na samotnom zákazníkovi, či si vyberie jeden z platených balíčkov kde je servisný poplatok v cene balíčku, alebo zaplatí servisný poplatok (1,2 eur/mesiac či 14,4 eur/rok).

Z dôvodu zavedenia nových kariet bude znížený aj počet dní u režimu global free. Viac informácií v našom predchádzajúcom článku: Skylink pripravuje do budúcnosti skrátenie režimu global free. Zákazníci budú mať tak na registráciu karty len 10 dní. K zníženiu počtu dní u global free dôjde hlavne z dôvodu obávaného zneužitia kariet, ktoré by mohli slúžiť len ako jednorázové karty v prípade, že by zostal nastavený systém ako je to v súčasnosti, a to 20 dní. Treba však dodať, že po skrátení global free bude platiť 10 dní na registráciu nielen pre nové karty, ale aj pre súčasné predávané karty Standard HD, keďže systém Skylinku neumožňuje nastaviť global free inak na rôzne karty.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Takže: poplatok za kartu + aktivačný poplatok + povinný servisný poplatok od začiatku. Hezký! 🙁

  2. je to sračková firma na úpadku…ľudia pomaly odchádzaju k iným platformam.

  3. Skylink bol, zdvôrazňujem BOL v pohode, až kým to nekúpila spoločnosť M77 Group. Sú nenažraný a stále chcú len viac a viac. Zistili že Skylink má veľa užívateľov a z toho sa dajú vytrieskať prachy – keď chceš pozerať tak plať a plať aj za programy, na ktoré máš od štátu nárok pozerať zadara. No hold vedia čo robia, skupujú spoločnosti, ktoré vysielajú cez satelit a už na tom len rižujú a zavádzajú nezmyselné poplatky. Mňa by tiež potešilo získať za mesiac len-tak nejaký ten miliónik EUR, veď to nieje moc zaplatiť len 1.2€ mesačne a užívatelia platia, lebo nezaplatíš namáš… Takže už máme Servisný poplatok, Aktivačný poplatok, doma mám led TV tak by som mohol ešte zaplatiť nejaký ten LED poplatok, mám aj motor – takže Otáčací poplatok a čo takto aj HDMI poplatok, to by šlo, nie… 🙂

Komentáre už nie sú povolené.