Reklama

Skylink pripravuje do budúcnosti skrátenie režimu global free

Spoločnosť M77 Group, ktorá prevádzkuje satelitnú platformu Skylink, plánuje do budúcnosti skrátiť režim karty global free z pôvodných 20 na 10 dní. Túto informáciu poskytla satelitná platforma Skylink na tohto týždňových stretnutiach so svojimi predajcami v Českej a Slovenskej republike. Presný dátum zmeny však ešte nie je známy. Pravdepodobne to bude asi až niekedy začiatkom budúceho roka.
Pokračovanie nižšie:


Global free je režim karty, v ktorom dekódovacia karta funguje aj bez registrácie ihneď po vložení a načítaní karty satelitným prijímačom. Počas tohto obdobia má tak zákazník čas na registráciu svojej karty. Po uplynutí režimu global free dekódovacia karta prestane dekódovať programy a pre ďalšiu funkčnosť je potrebná jej registrácia. Satelitná platforma Skylink preto odporúča registráciu novej karty v čo najkratšom možnom termíne. Hlavné dôvody k z níženiu počtu dní režimu global free úzko súvisia s ďalšími novinkami, ktoré satelitná platforma Skylink v najbližšej dobe pripravuje. Sledujte náš portál SatelitnáTV.sk a dozviete sa viac.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. zaujimave.. do nedavna sa branili, ze s global free nemozu hybat… Dokonca global free zapisy, ktore na karu nikdy neprisli a ani neboli poslane, nedokazali zaslat. Asi pojde o ziadost u dodavatela…

  2. Co im to pomoze ked to menia. Skylink je iba sposob na vytiahnutie penazi od ludi.

  3. Veru je to zaujimave… Nech to skratia na tych 10 dni, ale som zvedavy ako zvladnu vymenu alebo registraciu karty do 10dni, ked teraz im to trva skoro 30dni?! (myslim papierovu formu nie inet)

Komentáre už nie sú povolené.