Reklama

Skylink odpojí CryptoWorks u platených programov koncom októbra, CS Link o mesiac neskôr

Spoločnosť M77 Group dnes zverejnila oficiálne dátumy, kedy dôjde k odpojeniu staršieho kódovacieho systému CryptoWorks u platených programov v platformách Skylink a CS Link. V satelitnej platforme Skylink bude kódovací systém CryptoWorks odpojený u všetkých platených programoch dňa 31. 10. 2012.

Platené programy tak budú naďalej dostupné už iba na kartách Skylink IRDETO a IRDETO ICE. U programov z balíčku DIGITAL bude zatiaľ systém CryptoWorks aj naďalej pripojený.
Pokračovanie nižšie:


Užívateľom starých dekódovacích kariet Skylink CryptoWorks s platenou programovou ponukou zasielala platforma Skylink už v predstihu nové dekódovacie karty Skylink VÝMENA (IRDETO ICE). Zákazníci, ktorí majú ešte staršiu dekódovaciu kartu a budú si chcieť predplatiť akýkoľvek z platených balíkov, si musia svoju starú kartu CryptoWorks vymeniť za novú IRDETO ICE kartu (VÝMENA).

Odpojenie platenej ponuky na kartách CryptoWorks platformy CS Link je plánované na 30. 11. 2012. Zákazníci majú tiež možnosť využiť výmenu karty za novú kartu Skylink VÝMENA (IRDETO ICE).

Typ dekódovacej karty môžete rozpoznať podľa jej sériového čísla. Karty CryptoWorks majú sériové číslo štrnásťmiestne, zatiaľ čo karty Irdeto a Irdeto ICE majú sériové číslo jedenásťmiestne. Sériové číslo je umiestnené na karte pod čiarovým kódom.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. DOBRY DEN NO JA MAM TAKY PROBLEM SO SKYLINK KARTOU JE STARSIA SERIOVE CISLO:03436815218691 A CHCEL SOM SI JU VYMENIT SA TU NOVU ICE A NA PREDAJNI MI JU NEVYMENILI LEBO KTEJ STAREJ KARTE VRAJ NEMAL PRISTUP TAK NEVIEM KDE JE PROBLEM BOLA KUPOVANA KARTA V CECHACH ALE NEMAL BY TO BYT PODLA MNA PROBLEM TAK MI PORADTE AKO DALEJ DAKUJEM

    1. Kontaktujte prosím zákaznícku linku Skylinku. Najlepšie by bolo keby kartu preregistrujete na seba.

      redakcia

Komentáre už nie sú povolené.