Reklama

Orange ponúkne viac filmov pre zákazníkov videopožičovne FiberTV

Orange včera predstavil novú ponuku v ktorej rozširuje možnosti filmovej zábavy pre všetkých svojich zákazníkov, ktorí žijú v pokrytí jeho optickou sieťou. K ponuke Videopožičovne vo FiberTV pridáva dve nové Filmotéky – Filmotéku TopFun Štart a Filmotéku+. Spolu tak pribudnú do ponuky ďalšie stovky filmov.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci, ktorí sa počas trvania vianočnej ponuky rozhodnú pre balík Orange Doma, dostanú pod stromček k televízii nielen TV Archív, ale aj prístup do Filmotéky TopFun Štart úplne bezplatne. Počas celej doby viazanosti si tak budú môcť kedykoľvek vybrať niektorý z 50 filmov, ktoré budú pravidelne dopĺňané a obmieňané. Ponuka platí pri viazanosti 24 mesiacov.

Jednorazové spoplatnenie

Filmotéka TopFun Štart

Filmotéka+

– obsahuje 50 filmov

– bezplatne pri viazanosti 24 mes.

– cenníková cena 1,99 €/mes.

– stovky filmových titulov

– spoplatnenie za každý zapožičaný filmový titul

Bohatšie Vianoce s kupónom na 30 eur

Počas predvianočného obdobia rozdáva Orange finančný bonus tým zákazníkom, ktorí si aktivujú program WOW spolu s niektorou zo svojich služieb na doma – s Internetom na doma DSL, TV Extra, SatTV Extra alebo FiberTV. Ak zákazník podpíše Dodatok na niektorý z programov WOW, automaticky získa 30-eurový kupón. Ten si môže uplatniť pri podpise Dodatku k ďalšej zo služieb, a to buď hneď, v prípade, že si aktivuje obe služby naraz, alebo aj s časovým odstupom, avšak počas trvania vianočnej ponuky. Zákazníkovi bude následne na jeho fakturačný účet pripísaný finančný bonus 30 eur.

Mohlo by vás ešte zaujímať