Reklama

Výmena kariet Skylink CryptoWorks prebieha vo veľkom

Podpora systému CryptoWorks končí 31.decembra 2012, snahou prevádzkovateľa satelitnej platformy Skylink a CS Link je teda mať k tomuto dátumu čo najmenej dekódovacích kariet tohto typu. Hlavným dôvodom je skutočnosť, že po tomto dátume už nebude možné zaručiť bezproblémové fungovanie kariet patriacich systému CryptoWorks. Pripomeňme, že proces útlmu a výmeny kariet Cryptoworks spustila satelitná platforma Skylink už v roku 2010.
Pokračovanie nižšie:


Pred pár dňami ukončila spoločnosť M77 Group, ktorá prevádzkuje satelitnú platformu Skylink, možnosť aktivácie posledného plateného balíka na starších kartách typu CryptoWorks. Majitelia týchto kariet tak už nemajú možnosť aktivácie ani jedného z platených balíkov, a pokiaľ si budú chcieť nejaký z nich predplatiť, musia si svoju súčasnú kartu CryptoWorks vymeniť za novú kartu Skylink ICE Výmena. Okrem toho je nutné pre ďalšie sledovanie balíka DIGITAL (predtým GRATIS) zaplatiť aj servisný poplatok. Skylink preto motivuje svojich zákazníkov k výmene kariet rôznymi bonusmi či akciami, ako je napr. akcia pre podporu výmeny starších kariet CryptoWorks, kde zákazník získa za 24 eur na 2 mesiace kompletnú ponuku a bude na 2 roky oslobodený od servisného poplatku.

Prečítajte si tiež: Skylink: Zmena akčnej ponuky so zavedením servisného poplatku

V súčasnosti tak prebieha masová výmena kariet, kde prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink nestačí pokryť dopyt. „Teraz expedujeme 60 tisíc kariet Výmena týždenne a nestačíme pokryť dopyt,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk predseda predstavenstva spoločnosti M77 Group Jaromír Glisník. Ako ďalej dodáva: „Hoci výmenu karty doporučujeme už cez dva roky, ľudia nechávajú všetko na poslednú chvíľu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. “Hoci výmenu karty doporučujeme už cez dva roky, ľudia nechávajú všetko na poslednú chvíľu.“
    Ty *** dal som za satelit 10000sk. Na stalo som mal mat v pohode tv sledovanie. Najskor ste dodrbali a zablokovali kluce na digi teraz ste si vymysleli spoplatnenie a este aj kartu mam vymienat samozrejme nie zadarmo. Ste hajzli!!! Vratte mi moje peniaze a strcte si ten drahy satelit do PRDELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentáre už nie sú povolené.