Reklama

Stil TV končí, nahradí ju Šlágr TV

Česká nekódovaná livestilová televízia Stil TV, ktorá začala vysielať prostredníctvom satelitu ASTRA 3B (23,5°E) začiatkom januára tohto roku po takmer siedmych mesiacoch ukončí svoje vysielanie. Od 1. augusta 2012 ju totiž nahradí „nová“ televízia s názvom Šlágr TV, pre český portál DigiZone.cz to povedal Zbyněk Chmelík, obchodný riaditeľ spoločnosti TPMC, ktorá je držiteľom licencie.
Pokračovanie nižšie:


Šlágr TV nie je pre divákov žiadnou novinkou. Doteraz bolo možné sledovať Šlágr TV ako niekoľko hodinový vysielací blok českých a slovenských ľudových piesní s prvkami teleshoppingu na televízii Stil TV. Postupne si však tento vysielací blok získaval svojich divákov a fanúšikov nielen v Českej, ale aj v Slovenskej republike, preto sa za poslednú dobu aj navýšil počet vysielacích hodín kedy bol Šlágr TV dostupný na televízii Stil TV.

Na svojom poslednom zasadnutí už udelila televízii Ślágr TV aj vysielaciu licenciu česká Rada pre rozhlasové a televízne vysielanie, projektu preto nič nebráni v ceste a môže spustiť svoje 24 hodinové televízne vysielanie od 1. augusta 2012.

Technické parametre pre príjem:

Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 895 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódovanie: nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Podobných článků, jako je tenhle, je internet plný. Bohužel nikde není postup naladění stanice Šlágr. Mám Cryptoworks a satelit Astr 3B není v seznamu. Jen Astra 3. A ať ladím ručně, nebo automaticky, Šlágr se v seznamu stanic neobjeví. Pokud máte řešení, napište.
    Děkuji Miloš.

    1. Technické parametre máte napísané v správe. Stačí ich len zadať do prijímača. Kanál sa v súčasnosti identifikuje ako STIL TV.

  2. prosim o odpoved bude slagr tv vysielat aj na magio satelite na ktorom kanali .prosim ovyrozumenie na moj e mail.dakujem

Komentáre už nie sú povolené.