Reklama

Slovak Sport TV zverejní svoj program počas júna

Ako sme vás už informovali, na utorkovom zasadaní udelila Rada pre vysielanie a retransmisiu (RVR) licenciu športovému kanálu Slovak Sport TV, ktorý by mal odštartovať v najbližších týždňoch. Aktuálne ešte nie je potvrdené konkrétne v akých platformách bude Slovak Sport TV dostupný pre svojich divákov, keďže s pochopiteľných dôvodov pred získaním licencie televízia neuzatvárala žiadne písomné zmluvy o šírený svojho nového programu. Ako však pre náš portál povedal riaditeľ televízie Róbert Greguš, predbežne má dohodu so satelitnou platformou Skylink a káblovými a IPTV sieťami ako Orange, Magio, Satro či Antik.
Pokračovanie nižšie:

Prečítajte si tiež: Slovak Sport.TV vysiela už svoje prvé priame prenosy na CETV

Slovak Sport TV uvádzal na svojej oficiálnej webovej stránke, že spustí svoje vysielanie v priebehu mája až júna. Samotné vysielanie by teda malo byť spustené už v najbližších týždňoch. Konkrétny dátum však ešte nebol stanovený. Ako nám ďalej prezradil Róbert Greguš, televízny program novej športovej stanice bude zverejnený postupne už v priebehu júna.

Pripomeňme, že SLOVAK SPORT TV pripravuje vysielanie 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Okrem športových zápasov prinesie aj športové spravodajstvo, diskusné relácie, portréty športovcov, profily športovísk a ďalšie zaujímavosti a novinky zo sveta športu.

Vo vysielaní by nemali chýbať priame prenosy a záznamy z domácich športov ako basketbal, volejbal a hádzaná, zápasy futbalovej a hokejovej ligy, florbalu či hokejbalu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Už sa teším na príspevky :
    1.Iuventa- hádzana
    2.Chemes – volejbal
    3.Jachting na Z.šírave

Komentáre už nie sú povolené.