Reklama

Skylink so zaradením programov AXN zatiaľ nepočíta

Od včera môžu majitelia dekódovacích kariet Skylink sledovať už prvé programy v rámci spoločnej spolupráce platforiem Skylink a CS LINK po tom, čo platformu Skylink kúpila spoločnosť M77Group. Konkrétne sa jedná o program Prima family vo vysokom rozlíšení (HD) a prémiový program HBO2.

Prečítajte si tiež: Skylink pridáva od dnes do ponuky Prima family HD a HBO2
Pokračovanie nižšie:


Po pridaní prvých programov, ktoré boli doteraz na satelite ASTRA 3B (23,5°E) iba v rámci platformy CS LINK sa naskytá otázka, či prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, spoločnosť TradeTec nepripravuje rozšírenie svojej ponuky aj o ďalšie zaujímavé programy, ku ktorým majú prístup iba zákazníci CS LINKu ako napríklad trojicu kanálov AXN, AXN Sci-fi či AXN Crime.

„So zaradením AXN na Skylink zatiaľ nepočítame“. Povedal pre náš portál SatelitnaTV.sk Jaromír Glisník člen predstavenstva spoločnosti TradeTec.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Samozrejme, po pridaní programov AXN by CS LINK stratil hádam už aj všetkých zákazníkov.

  2. Škoda, práve AXN mi v Skylinku chýba (nehovoriac o JOJ HD, a STV1 HD-to by malo byť štandardom)! A chýba mi tiež detský kanál so slovenskou jazykovou stopou. Nie je normálne, alby slovenské deti pozerali iba české stanice (Jim-Jam, Disnay, Minimax…), je taký problém pridať ak SK stopu?! A dočkáme sa aj Cartoon Networku?

Komentáre už nie sú povolené.