Reklama

ČT24 a ČT4 vysielajú naživo v Samsung Bada

Spravodajský program ČT24 a športová ČT4 sú od 20. júla 2011 dostupné naživo už vo štvrtom mobilnom operačnom systéme, v Samsung Bada.

„Spravodajstvo a šport Českej televízie bude postupne na všetkých hlavných operačných systémoch v mobiloch. Po online vysielaní v Samsung Bada nám zostáva vyriešiť len vysielanie ČT24 a ČT4 pre telefóny Blackberry a systém Windows Phone 7. V iPhonoch, Google Android a „múdrych“ Nokiách už ČT24 a ČT4 niekoľko mesiacov vysiela,“ hovorí výkonný riaditeľ nových médií Českej televízie Milan Fridrich.
Pokračovanie nižšie:


Aplikácie pre Samsung Bada sú tak súčasťou dlhodobej stratégie ČT pustiť živé vysielanie ČT24 a ČT4 na všetkých distribučné platformy v nových médiách – počítače, mobily a tablety. Pred dokončením sú napríklad špeciálne aplikácie ČT24 a ČT4 pre iPady.

Mobilné aplikácie ČT24 a ČT4 patria k najúspešnejším produktom svojho druhu na tamojšom trhu. Verziu pre iPhony, Google Android a „múdre“ Nokie si už stiahlo cez 120 tisíc ľudí a denne ju aktívne používa 15 tisíc ľudí.

Ako pre náš portál SatelitnaTV.sk potvrdil výkonný riaditeľ nových médií Českej televízie Mgr. Milan Fridrich, aplikácia by mala fungovať aj mimo územia Českej republiky, teda aj na Slovensku.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.