Reklama

Selfsat-W – prvá bezdrôtová satelitná anténa

Každý montážnik určite pozná aké veľké problémy sa niekedy vyskytnú pri montovaní s koaxiálnym káblom. Nezmestí sa už do vybudovaného rozvodu, alebo kábel je už zamurovaný, krátky atď. Jednoducho s kabelážou sú niekedy väčšie problémy ako s nastavením a namontovaním samotnej satelitnej paraboly.
Pokračovanie nižšie:


Všetky tieto problémy vám  môže vyriešiť novinka, ktorá sa práve pripravuje a na trhu by sa mala objaviť do konca tohto roka. Tou novinkou je satelitná parabola s označením  Selfsat-W (Wireless).  Prvá bezdrôtová satelitná anténa na svete.

Signál sa zo satelitnej paraboly bude prenášať bezdrôtovo prostredníctvom technológie v pásme (5GHz). Keďže sa jedná o produkt, ktorý je v týchto chvíľach vo výrobe, nechcel nám výrobca poskytnúť bližšie informácie ohľadom tejto novinky. Niektoré „šikovné“ nemecké internetové obchody už prijímajú predobjednávky aj napriek tomu, že nie je ešte známa ani cena.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Bolo by to vynikajúce ale aký dosah to bude mať 5 alebo 50 metrov.

  2. Vyriešilo by to problémy kde nie je možné umiestniť parabolu v mieste nedostupnom na satelit čo sú väčšinou byty v mestách a nechcú pripojenie na káblovku za ktorú platíte aj za to čo nechcete…

Komentáre už nie sú povolené.