Reklama

SLOVAK SPORT.TV – Nová slovenská športová stanica

Na slovenskom mediálnom trhu vzniká nová slovenská športová stanica SLOVAK SPORT.TV, ktorá osloví fanúšikov slovenského športu. Vyplní vákuum na trhu domácich športových prenosov po ukončení vysielania STV3. Novo vzniknutá súkromná televízia má za cieľ konkurovať zahraničným športovým televíziám kvalitou a ponukou atraktívneho programu pre domáceho diváka. Bude zameraná na exkluzívne priame prenosy a záznamy z domácich športov ako basketbal, volejbal a hádzaná, zápasy futbalovej a hokejovej ligy, florbalu, hokejbalu. Významná pozornosť bude tiež venovaná automobilovým športom, boxu, golfu a mnohým ďalším. Zásadnou novinkou bude príprava priamych prenosov zo súťaží nižších úrovní, a to zo všetkých regiónov Slovenska.
Pokračovanie nižšie:


SLOVAK SPORT.TV pripravuje vysielanie 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Okrem športových zápasov prinesie aj športové spravodajstvo, diskusné relácie, portréty športovcov, profily športovísk a ďalšie zaujímavosti a novinky zo sveta športu. Ako jediná televízia na Slovensku vlastní prenosové vozy s najmodernejšou výbavou pre priame prenosy s využitím vlastného satelitného systému. Tento umožňuje sledovať športové programy v HD kvalite, ktorá divákovi zaručí dynamický kontrast a prinesie plný zážitok zo športového podujatia. Kvalita prenosov sa bude opierať aj o prácu profesionálnych moderátorov.

Program SLOVAK SPORT.TV bude šírený prostredníctvom satelitu Astra a prostredníctvom operátorov káblovej televízie a dátových služieb. Televízia by mala odštartovať už v máji, jej vysielanie by malo byť kódované.

(PR SLOVAK SPORT.TV)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Toto nemá u nás šancu prinášať kvalitné športové prenosy. Myslím, že toto ich bude charakterizovať: „Zásadnou novinkou bude príprava priamych prenosov zo súťaží nižších úrovní, a to zo všetkých regiónov Slovenska.“

  2. konecne, toto potrebujeme ako sol uz 5 rokov top 5. eu liga hokejova nema poriadneho tv partnera-magaziny-studia.. nehovoriac, corgon liga akludne aj 1.HL basket,hadzana, dubnicka latka… slovan a poprad v khl , a mozu aj expandovat do cz nova sport a sport 1 nam sem tiez lezu s nhl,khl, a ich ligami a dari sa im.

  3. Gratulujem ku plánom, len sa bojím, že v deformovanom televíznom prostredí na Slovensku to bude živorenie a jej majitelia sa zničia.
    Držím teda palce a rád prispejem športovými reportážami zo Zemplína.

  4. Super, paráááda ! Niečo pre diváka a pre slovenský šport toto potrebujeme !

  5. a bude sa pravidelne vysielať corgon liga a tipsport extraliga? 😀

  6. a vysielanie budu asi tak 2.5x zrychlovat, aby to vypadalo ako nhl a anglicka premier liga a bolo to vobec pozeratelne 🙂

  7. ya chcem vediet slovensky sport som z yamenu moj net je slaby

Komentáre už nie sú povolené.