Reklama

Skylink pridal dokumentárny kanál v češtine do svojej OTT služby

Po staniciach Rebel TV, Arena Sport 2, JOJ 24, Canal+ Sport 7 a Canal+ Sport 8, ktoré pridal operátor Canal+ Luxembourg do internetovej (OTT) služby Skylink Live TV v decembri 2023, došlo k obohateniu ponuky aj v minulom týždni. Novinkou pre klientov je stanica Crime and Investigation. Dostupná je ako pre slovenských, tak aj českých zákazníkov.
Pokračovanie nižšie:

Crime and Investigation prináša vo vysielaní dokumenty so zameraním na zločiny. Bežne je súčasťou balíkov Multi, Kombi+, Kombi+ HBO a Komplet. Vysielanie je k dispozícii v štandardnom rozlíšení (SD). Aktuálny program stanice je sprístupnený v sekcii TV program.

Program môžu sledovať užívatelia hybridných satelitných boxov či vybraných Smart TV, ktoré umožňujú príjem ako prostredníctvom družice, tak aj internetu. Okrem toho je dostupný v aplikácii Skylink Live TV pre mobilné zariadenia s operačným systémami iOS, Android, ako aj zariadenia s Android TV alebo novším Google TV. Popri tom je možné službu využívať aj cez webové rozhranie na akomkoľvek PC. Na družici program dostupný pre slovenských a českých zákazníkov aktuálne nie je.

Doplnené o 19:33: V hybridných satelitných boxoch či vybraných Smart TV nájdu užívatelia nový program Crime and Investigation po dnešnej aktualizácii zoznamu FastScan na predvoľbe číslo 83.

Aktuálnu ponuku služby Skylink Live TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT. V prípade, že potrebujete porovnať ponuky vybraných operátorov, môžete využiť Porovnávač ponuky.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Skylink má novú taktiku? To akože nové programy budú iba cez internet?

  2. To akože koho chcete prilákať sledovať stanicu šírenú v SD rozlíšení ???
    Skylink ~ ste normálni ???
    Pridajte BBC Earth v HD kvalite !!!

Komentáre už nie sú povolené.