Reklama

Januárové a februárové novinky v Magio TV, Magio Sat a DIGI TV

Operátori Slovak Telekom a DIGI Slovakia pripravili v najbližších týždňoch pre svojich zákazníkov TV služieb viacero noviniek a zmien. Medzi prvými zmenami, ktoré budú môcť klienti a užívatelia Magio TV zaznamenať bude zrušenie špeciálnych programových pozícií s video obsahom. Obsah Magio Vianoce budú mať diváci k dispozícii už iba do 15. januára a zvyšok (Magio Film, Magio Svet, Magio Krimi, Magio Fitnes, Dramox a BBC First.) bude dostupný do 31. januára 2024.
Pokračovanie nižšie:

Prvou tohtoročnou novinkou v ponuke Magio TV (IPTV a OTT), Magio Sat a DIGI TV (káblová TV, OTT aj satelit) bude v tomto roku športový televízny kanál Premier Sport 3 vo vysokom rozlíšení (HD). Podľa dostupných informácií majú platformy pridať tento program do svojich ponúk najbližší štvrtok 18. januára 2024.

TIP: Zaradenie Premier Sport 3 do ponuky potvrdili prví slovenskí operátori, TV program prináša prenosy z ATP

DIGI TV zaradí Premier sport 3 HD do základného balíka Premium pre zákazníkov so satelitnou službou a káblovkou. Zákazníci internetovej televízie nájdu program v Extra balíku Premium šport. Zákazníci Magio TV (IPTV a OTT) a Magio Sat budú mať k programu prístup od balíka L. Okrem toho bude aj súčasťou Magio TV Štart Extra.

Rozšírenie ponuky od 1. februára 2024

Ďalšími novinkami vo vybraných ponukách platforiem patriacich do skupiny Slovak Telekomu budú stanice Love Nature a Arena Sport 2. Obe majú byť k dispozícii od 1. februára 2024.

Love Nature bude dostupný od programu M pre platformy Magio TV a Magio Sat a aj pre program Magio TV Štart Plus. Užívateľom služby Magio TV cez internet (OTT) sprístupní Telekom Love Nature v natívnom 4K rozlíšení, vo zvyšných platformách má byť v HD. DIGI TV zaradí Love Nature v HD kvalite do balíka Štandard a bude dostupný ako pre predplatiteľov satelitnej, tak aj káblovej TV. Užívatelia internetovej TV budú mať k programu prístup od základného balíka TV M.

Druhou februárovou novinkou v Magio TV a DIGI TV bude športový kanál Arena Sport 2 v HD kvalite. Pre zákazníkov Magio TV cez internet bude dostupný od programu L a taktiež bude dostupný aj pre Magio TV Štart Extra. DIGI TV avizuje, že novinku sprístupní klientom DIGI TV (OTT) od programu TV M.

Arena Sport 2 HD nebude vo všetkých službách

Slovenský športový kanál Arena Sport 2 HD nebude od februára dostupný pre klientov satelitných služieb Magio Sat a DIGI TV, ako ani v IPTV službe Magio TV a ani v káblovke DIGI TV. Operátori sprístupnia program iba pre užívateľov internetových služieb.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Blabol v clanku, pretoze Magio TV Štart Extra neexistuje. Ked uz, tak je to balik Sport Extra 😀

    1. Informácia v článku je správna. Balík Magio TV Štart Extra existuje.

    1. Magio IPTV pribudol Premier sport 3 a je tam naďalej aj Canal+ action…

  2. super treba ist k inemu proveiderovi…najlepšie vsetko zadarmo v top kvalite, s. r. o

  3. Na pay-tv DIGI SK tv stanica PREMIER SPORT 3HD funguje 😀

    1. Vysielacie parametre: 0,8W_12245_H_30000_DVB-S2_8PSK_3-4

  4. Prečo zrušili canal+,2 a dali tam 6.7.8. žiadny futbal tam nedávajú

    1. Už sa to tu riešilo. Na 2 a 3 dávajú tenis a ten je iba pre Skylink.

    2. Vies koho zaujima zensky tenis? Skoro nikoho a Skylink 😀

    1. Vieš ako ten program funguje? Je to PPV – zaplať a sleduj. Toto je pravdepodobne jeden z dôvodov, prečo to Telekom nechce.

Komentáre už nie sú povolené.