Reklama

Zaradenie Premier Sport 3 do ponuky potvrdili prví slovenskí operátori, TV program prináša prenosy z ATP

Športový kanál Premier Sport 3 odštartoval oficiálne na slovenskom a českom trhu 1. januára 2024. Do dnešného dňa ho však neponúka ani jeden zo slovenských operátorov. Medzi prvými operátormi, ktorí ho do svojich ponúk pridali boli Telly a O2 TV CZ. V oboch prípadoch ide o českých operátorov. V najbližších dňoch by sa to však malo zmeniť, do svojich ponúk TV služieb ho pridajú už o niekoľko dní Slovak Telekom a DIGI Slovakia.
Pokračovanie nižšie:

DIGI Slovakia aj Slovak Telekom dnes oficiálne informovali svojich klientov, že Premier Sport 3 sa objaví v ponukách satelitnej, káblovej a internetovej TV od 18. januára 2024.

Zákazníci satelitnej a káblovej televízie od DIGI TV nájdu program Premier Sport 3 v ponuke balíka Premium, v prípade internetovej televízie bude dostupný v Extra balíku Premium Šport.

Klienti Magio TV (IPTV, satelit a OTT) budú mať k programu prístup od programového balíka L. Okrem toho bude dostupný aj v internetovej službe Magio TV Štart Extra.

Kanál Premier Sport 3 odštartoval oficiálne 1. januára 2024 v skorých ranných hodinách. Vo vysielaní ponúkne športové prenosy z kompletnej sezóny turnajov ATP tour. Kanál môže odvysielať až deväť turnajov ATP Masters 1000, 13 turnajov ATP 500 a 36 turnajov ATP 250, v závere sezóny nebude chýbať tiež Nitto ATP Finals a Next Gen. Program prevádzkuje česká spoločnosť O2 TV v spolupráci s operátorom Telly, ktorý kúpil vysielacie práva na tenisové turnaje ATP pre Slovensko a Českú republiku.

Aktuálny program nielen stanice Premier Sport 3 je dostupný v sekcii TV program.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. DIGI SK a MAGIO TV okrem PREMIER SPORT 3 HD, od 1. februára zaradia aj ďalšie dve stanice, prírodopisnú s LOVE NATURE HD a športovú ARENA SPORT 2 HD.

  2. Takze na DIGI SK, budu vsetky styri Premier Sport-y 😀

  3. Arena Sport 2 HD bude v Digi iba prostrednictvom internetu alebo v blizkej buducnosti aj na satelite?

Komentáre už nie sú povolené.