Reklama

Antik Sat pridal do ponuky jeden HD program, naopak Discovery Science HD a DTX vyradil

Satelitná služba Antik Sat rozšírila dnes svoju ponuku staníc, ktoré šíri prostredníctvom družice, o kanál History vo vysokom rozlíšení (HD/MPEG-4). Program je šírený na družici Eutelsat 16A(16.0°E) z frekvencie 11 637 MHz. Z rovnakých parametrov môžu prijímať klienti aj stanice Cinemax 1 HD a Cinemax 2 HD.
Pokračovanie nižšie:

History HD je súčasťou balíkov Antik Sat – Pohoda a Antik Sat – Všetko. Klienti s možnosťou príjmu staníc cez internet mohli tento kanál sledovať aj doteraz, pre užívateľov, ktorí prijímajú programy iba prostredníctvom družice, je to však novinka.

K programu sú pripojené dve audio stopy – česká a anglická. Obe sú vo formáte MPEG. Počas písania správy nebol však k dispozícii programový sprievodca EPG.

Okrem pridania stanice History HD vyradil operátor z ponuky satelitnej služby stanice Discovery Science HD a DTX od Warner Bros. Discovery, ktoré skončili na našom trhu na základe rozhodnutia vysielateľa.

Aktuálnu a kompletnú ponuku nielen platformy Antik Sat, aj s technickými parametrami pre príjem, môže nájsť už tradične v sekcii Frekvencie.

Technické parametre pre príjem History HD :
Družica: Eutelsat 16A (16.0°E)
Frekvencia: 11637 MHz
Polarizácia: H
FEC: 5/6
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: History HD
Provider: A1 Broadcasting
Video formát: MPEG-4
Kódovanie: 0B00 (Conax)
Programová pozícia: 64

PIDy:
Video PID: 1201
Audio PID: 1202
Audio stopy: 1202 cze (MPEG), 1204 eng (MPEG)
PCR PID: 1201
PMT PID: 1200
TSID: 50900
0NID: 0366
SID: 1902
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Ak si platis Antiksat balik VSETKO, tak mas internetovu Antik TV v cene…Mne BBC Earth na internetovej televizii Antik TV bohato dostacuje mozno preto, lebo si platim taktiez sat pay-tv PREMIUM DIGI SK kde z orbitalnej pozicie Thor vysiela BBC Earth uz hodne dlho 😀

  1. Ještě by mohli na SAT přidat aj ty tři Viasaty a Travel XP HH . Jinak na 16,0°E je BBC Earth na satelitní kapacitě A1 HR 11553 V kde je aj MTV 00s které je v Antik SAT, Podle mě to BBC Earth pro Chorvatsko bude úplně to samé ja pro SK a CZ trh a je by stačilo přídat CZ audio stou a CZ titulky k těm chorvatským.

    1. Mohli by pridať ostatné MTV vrátane MTV Live HD, tie tam sú taktiež a asi chýba len MTV 90s a k tým ani titulky nemusia pridávať len CAID…

    1. @ Zákazník :

      Pochopitelně že JOJ 24 tam mělo byt od samého začátku a pokud není volná kapacita tak okamžitě vyhodit ze satelitní nabídky (nechat maximálně jen přes net)je vhodit totálně největší hnoj co je absolutně nesledovatelný.

    2. Milá satelitná tv.sk , mohli by ste opraviť prehľad operátorov. ANTIK pred asi 2 rokmi menil balíčky a stále sú v prehľade uvedené po starom, môže byť uvedený prípadne aj pôvodný balík, ale bolo by dobre uviesť aj nový, napríklad joj šport je aj v balíku ANTIK SAT začiatok za 3.90 a nie len v tých vyšších za 7.90 ako je to uvádzané, samozrejme bolo by dobre uviesť takto pôvodný balík / nový balík, nakoľko niektorí ešte možno stále majú pôvodný balík najmä pre začiatok, ale veľká časť má už nové balíky, tak aby to bolo prehľadné a myslím tak do 2 rokov už ani nebude potrebné uvádzať pôvodný balík, nakoľko väčšine čo ho majú zaplatený už dovtedy platnosť pôvodného balíka vyprší…

    3. A v Skylink je chyba, tv noe nie je balík fta Astra 19.2 ale fta Astra 23,5 a mohli by ste uviesť aj programy z 19.2 ktoré su inde aj pre Skylink, nakoľko sú v Skylink dostupné.

Komentáre už nie sú povolené.