Reklama

Slovenskí a českí diváci prídu v týchto dňoch o tri TV programy

V najbližšom období prídu slovenskí a českí diváci o tri platené televízne programy. Na základe rozhodnutia vysielateľov ukončili oficiálne koncom roka 2023 na slovenskom a českom trhu pôsobenie televízne stanice CBS Reality, DTX (Discovery Turbo Extra) a Discovery Science. Z toho dôvodu ich musia operátori vyradiť zo svojich ponúk satelitných, IPTV, OTT či káblových služieb.
Pokračovanie nižšie:

K vyraďovaniu programov dochádza postupne. Kanál CBS Reality by už nemal byť v týchto dňoch k dispozícii pre slovenských divákov. Stanice DTX (Discovery Turbo Extra) a Discovery Science ešte môžu mať niektorí operátori v ponuke (napr. Slovak Telekom). K ich vyradeniu by však malo dôjsť v najbližších dňoch.

CBS Reality prinášala vo vysielaní dokumentárne seriály so zameraním na reality. V programe boli seriály ako Diaľničná polícia, Najväčšie záhady sveta, Donal MacIntyre: Nevyriešené prípady, Podvodníci a ďalšie. Prevádzkovateľom stanice bola spoločnosť AMC Networks International.

Za DTX a Discovery Science stála spoločnosť Warner Bros. Discovery. Stanica Discovery Science prinášala programy o vesmíre, vede a technológiách. Kanál DTX mali v obľube najmä motoristi a milovníci aut.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak Discovery science stála za to ako jediná z Discovery Group. CBS reality nejde od asi 2.1.2023 na ANTIK IPTV. Programy Discovery Group vypadli 1.12023 skoro ráno na ANTIK SAT, cez IPTV zatiaľ stále idú, podľa vyjadrení ANTIK by ale mali čoskoro skončiť, Telekom ich dnes vyradil z Magio na IPTV aj Magio Go. CBS reality zrejme vyradil aj Skylink, už 1.1.2023 ale ten nemám, a teda nemám ako to overiť…

  2. Mne to nevadí pozerám iba slovenské televízie nepozerám nikdy zahraničné televízie

  3. Discovery science my už teraz chýba, slovenské programy takmer vôbec nepozerám

  4. To je velka skoda, ze dojdeme o tieto dokumentarne stanice. Ludia zase budu pozerat len Hnojku a Narkozu a budu osprosteni ako po zvysok roka ‍♂️.

    1. Pre mna je jedina normalna DOKUMENTARNA TV stanica BBC Earth HD…Ostatne mi nechybaju 😀

Komentáre už nie sú povolené.