Reklama

Telekom sprístupnil v Magio TV ďalší vianočný darček, ponúka ešte viac video obsahu

Koncom októbra sprístupnil Telekom zadarmo pre zákazníkov mobilných Telekom paušálov, Magio Internetu, Predplatenky a Magio Televízie množstvo zaujímavého obsahu v aplikácii Magio TV. Od 31. októbra sú preto v tejto OTT službe dostupné klientom v TV programe špeciálne pozície s názvom BBC First, Dramox, Magio Krimi a Magio Svet. Nejedná sa však o klasické TV vysielanie. Na všetkých pozíciach ponúka operátor obsah z videopožičovne priamo v elektronickom programovom sprievodcovi (EPG).
Pokračovanie nižšie:

Začiatkom tohto týždňa v rámci vianočného darčeka operátor pridal do ponuky Magio TV ešte viac video obsahu. Vďaka tomu môžu diváci nájsť v EPG ďalšie tri nové programové pozície a to Magio Fitnes, Magio Filmy a Magio Vianoce. Zákazníci môžu na týchto pozíciách vidieť vianočné rozprávky, československé klasiky, ako aj filmové hity. Takisto sa môžu inšpirovať zdravým životným štýlom prípadne si zacvičiť s Marošom Molnárom alebo top trénermi z Fitshakeru.

Špeciálny video obsah bude dostupný v Magio TV do 31. januára 2024, okrem obsahu na Magio Vianoce, ktorý má byť sprístupnený do 15. januára 2024.

Ako sme avizovali pri štarte vianočnej kampane, tento rok sa nebude niesť iba v znamení silnej hardvérovej ponuky s trojičkami a veľkou akciou pre Predplatenku, ale budú to aj filmové a seriálové Vianoce. Preto som nesmierne rád, že prinášame ďalšiu extra porciu zábavy. Diváci si môžu nájsť svoje obľúbené vianočné hity, kvalitné filmy z Hollywoodu a avizovaný exkluzívny obsah s fitnes trénerom Marošom Molnárom. Verím, že sme namiešali skvelú porciu známych kúskov, nečakaných chuťoviek a nejeden divák vstane z gauča skôr ako po sviatkoch a vyskúša aj pár fitnes lekcií s Marošom,“ uviedol Mladen Mitič, riaditeľ B2C segmentu Slovak Telekom.

Čo nájdu diváci na nových špeciálnych pozíciách?

Magio Vianoce

Všetky obľúbené hity na jednom mieste. Na tejto pozícii nájdu diváci všetky obľúbené vianočné hity na jednom mieste. Pôjde napr. o Anjel Pána 2, Jáchyme, hoď ho do stroje, Špindl, Dobrý vojak Švejk, Elliot: Najmenší sobík, Hoří, má panenko, Adéla ještě nevečeřela, Sedem zhavranelých bratov, Čertí brko, Což takhle dát si špenát, Vesničko má středisková a množstvo ďalších. Okrem toho nebudú chýbať ani koncerty kapiel, koncerty Slovensko Advent alebo tanečné vystúpenia Lúčnice.

Magio Fitnes

V spolupráci s online fitkom Fitshaker a Marošom Molnárom sprístupní Telekom v tejto časti exkluzívny fitnes TV obsah. Okrem sólo tréningov tam záujemcovia nájdu aj cvičenia pre viacerých či priestor pre relax a meditáciu.

Magio Filmy

Filmoví fanjšmekri nájdu v tejto časti Oscarmi i kritikmi ocenené filmy, kde hlavné roly prebrali Leonardo DiCaprio, Hugh Jackman, Charlize Theron či Tom Hanks. Nájdete tu napríklad novodobú klasiku Vlka z Wall Street (5 oscarových nominácií), Monštrum (Oscar pre Charlize Theron) či Atlas mrakov (po tri nominácie na Critics Choice Awards a Satellite Awards).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A to funguje aj bez predplatenia Magio TV cez internet na smart tv? V aplikácii Telekomu je na to ponuka, ale všade tlačia na predplatenie Magio TV. Ja už mám iné a nemienim zmeniť.

    1. Mne MAGIO TV na telke funguje zrkadlenim mobilu…Asi 25 zakl. tv stanic RTVS, CT, Markiza, Joj, BBC a.i. funguje zadarmo a neplatim nic, iba od Telekomu predplacam internet = 12,40€/ mesiac …

  2. Sú úžasné tie ich ponuky. Už sme traja v rodine, čo sme dostali od nich magio go TV. Ale má to háčik, do TV nám to nedovolia nainštalovať. Pri inštalácii to píše, že si máme kúpiť magio box. Ďakujem neprosím, až takí sprostí nie sme, aby sme pozerali TV na mobile. Služba jednoducho nepoužiteľná, hlavne že v reklame to vyzerá akí sú štedrí a cool.

  3. Jozef, ty si mimo, magio tv v mobile je len doplnok, co chces zadarmo? V tv si musis zaplatit, zgrlos jeden

  4. Javí, možno sa to javí žgrlošské, ale z princípu: ten doplnok v ich boxe môžeš pozerať, (príp. android boxy to vedia obísť), načo si ten box mám kupovať, keď pred pár týždňami to na mojom TV fungovalo, nie sú to náhodou oni čo sú žgrlosi?

    1. Cele MagioTV po novom odkedy upustili od klasickej verzie IPTV (nemoznost novych aktivacii), hodne kleslo.. Preferovat cisto len cez internet a zacat ludi obmedzovat vo vlastnych TV ked maju ich appku je choroba. Zistili asi,ze nemaju vela prachov z boxov co prenajimali, lebo byt userfriendly je podla nich zle. Pricom predtym to podporovali.. tak teraz nutia kupovat Android boxy ich. Magio bolo dobre,ale terajsia cesta nie je to prave orechove..
      Navyse,ak zacnu obmedzovat pretacanie reklam v archive (kvoli Joj a Markize hlavne) a budu pytat dalsie poplatky ked mozno umoznia pretacat hned, dakujem, neprosim. Ostavam verny technologii DVB-C a DVB-S/S2. Nahram co chcem, pozrem kedy chcem, pretocim reklamy kedy chcem a archiv mam dokedy subor neznazem..a uz nehovorim o kvalite a AC3 moznostiach zvuku ktore u iptv/ott tv zatial nema..
      To som mal Magio od 2017 do 2021 cez IPTV, po roku 2020, som behom roku reklamoval 2x ich box lebo zdochol..potom som uz skoncil s nimi. Orange som mal od 2021 do 01/2023, nepredlzil som TV a kedze vyradili ceske tak sa odpisal Orange sam. Preto im to stagnuje..

  5. Suhlasim s tym,ze pokial je uvedene,ze sa tento darcek pre vernych moze sledovat aj v TV , mal by byt spristupneny aj v TV .Darcek prestava byt darcekom ked je podmieneny kupou magio boxu.

  6. Ja mám Magio tv cez tv Android tak tam mi funguje aj bez Magio boxu a pozerám cez aplikáciu Magio tv

Komentáre už nie sú povolené.