Reklama

Skylink rozšíril mobilnú TV o päť noviniek

Päť nových staníc sa objavilo v tomto týždni v službe Skylink Live TV. Okrem už avizovaných Rebel TV a Arena Sport 2 môžu sledovať užívatelia mobilnej služby operátora aj slovenský spravodajský kanál JOJ 24, ako aj občasné programy Canal+ Sport 7 a Canal+ Sport 8. JOJ 24 sa nachádza iba v slovenskej ponuke, v českej pribudla Nova Lady.
Pokračovanie nižšie:

Nepôjde pritom o posledné novinky. Začiatkom roka 2024 odštartuje oficiálne plnohodnotný Canal+ Sport 2, ktorý bude dostupný ako v satelitnej platforme Skylink, tak maj mobilnej službe Skylink Live TV. Canal+ Sport 2 bude prinášať vo vysielaní prenosy z WTA.

Aplikácia Skylink Live TV je dostupná ako pre mobilné zariadenia s operačným systémami iOS a Android, tak aj pre vybrané Smart TV značky Samsung, LG, Finlux, Hitachi, JVC, Telefunken, Toshiba, Gogen, Hyundai, Orava alebo satelitné prijímače KAON MZ-102, špeciálne boxy Tesla Mediabox QX4 či všetky zariadenia s Android TV alebo novším Google TV. Popri tom je možné službu využívať aj cez webové rozhranie na akomkoľvek PC.

Aktuálnu ponuku služby Skylink Live TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT. V prípade, že potrebujete porovnať ponuky vybraných operátorov, môžete využiť Porovnávač ponuky.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. To je Direct one, objednajte si to online za trvalý pobyt si vymyslite niekde v Maďarsku a platíte kartou.

  1. Nem tudom magyarom!!! V prvé řadě majú byt v Skylink Live všecky SK stanice a až potem ty v té otřesné nesrozumitelné hatlanině. Odstěhuj sa víc na jih až za Dunaj.

  2. Maďarské stanice nech si vysielajú v Maďarsku a nie tu

    1. Na úkor Primy Zoom a Max to nebude, Skylink si ponechá to, čo chcú ľudia viac.

Komentáre už nie sú povolené.