Reklama

Lepšia.TV rozšíri ponuku ešte pred Vianocami o deväť staníc, vyradila však niektoré poľské programy

Internetová služba Lepšia.TV/Lepší.TV rozšíri svoju programovú ponuku koncom tohto týždňa o viacero noviniek. Podľa dostupných informácií chce prevádzkovateľ pridať ešte pred Vianocami do ponuky 9 staníc. Konkrétne pôjde o programy z dielne Warner Bros. Discovery a to Discovery Channel, Animal Planet, Travel Channel, Discovery ID, TLC, Food Network, HGTV, ako aj športové Eurosport 1 a Eurosport 2.
Pokračovanie nižšie:

Všetky novinky v ponuke majú byť v HD kvalite. Niektoré z uvedených staníc budú mať k dispozícii okrem českej navyše aj maďarskú audio stopu.

Podľa operátora majú byť všetky stanice z dielne Warner Bros. Discovery k dispozícii predplatiteľom od piatku 15. decembra 2023. Discovery Channel, Discovery ID, TLC, HGTV, Eurosport 1 a Eurosport 2 budú štandardne v balíku Klasik. Zvyšné iba v najvyššom Max.

Poslednú dobu naopak z ponuky Lepšia.TV vypadli poľské verejnoprávne programy TVP 1 a TVP 2. Aktuálne má tak internetová služba už len 6 poľských programov a to Polsat, TVN, TV Trwam, TV Puls, TV 4 a TVT.

Kompletnú ponuku nielen internetovej služby Lepšia.TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT. Porovnávať ponuky vybraných operátorov môžete v Porovnávači.

Internetovú službu Lepšia.TV/Lepší.TV môže využívať ktokoľvek s prístupom na internet (minimálne 3 Mbps). Špeciálna aplikácia je k dispozícii pre Smart TV, PC či mobilné zariadenia. Okrem toho ponúka operátor aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. poraďte mi prosím nejakú dobrú iptv pomer cena, kvalita alebo by ste mohli urobiť porovnanie….. ďakujem

    1. IPTV alebo OTT? Osobne odporúčam si ich postupne otestovať a následne vybrať čo ti vyhovuje. Väčšina z nich ponúka na krátky čas možnosť si službu otestovať zadara alebo za pár centov.

    2. Najracionalnejsia v pomere cena/ kvalita je OTT Antik Tv.

    3. Testoval som uz antik tv, to blbne stale aj na novsej aj na starsej apke, potom som skusil sledovanie, tam su jemnucke lagy ale to nic ale cena sa mi zda vyssia, potom son skusil lepsia tv, tam sa mi nepaci ze nie su povolene 2 tv, iba za poplatok a to epg, potom som skusil sweet tv ale tam je epg je velmi chabe, este mam skylink live tv od svokrovcov ale to mi nechce behat na cinskom android tv boxe

    4. Za mna je najlepsie sledovanietv. Je spolahlive, ma dobry obraz, bezproblemovy archiv, asi nasirsia podpora zariadeni a OS, ma tematicke baliky, mozes hocikedy prerusit a menit platbu/baliky, takze ta cena je podla mna adekvatna. A uplne staci Zakladny balik a k tomu pripadne nejaky tematicky ak chces. Este obcas skusam aj UPC TV, ktore po tom fiasku s novou verziou vyzera ze uz funguje celkom dobre, aj archiv vyzera ok, kvalita obrazu fajn (bitrate 7mbps), ale skusam to len obcas, nie denne. Len s UPC je problem, ze sa neda jednoduco aktivovat a deaktivovat predplatne, mas tam klasicku zmluvu, ktoru v pripade nezaujmu musis pisomne vypovedat, proste korporacia. Takze by som sa rozhodoval medzi Antikom, LepsiaTV a SledovanieTV, ak ti bude kvalitativne staci Antik a nebudes s nim mat problemy (u mna nikdy nefungoval spolahlivo, strasne nervy som si nim zazil, ale mozno je to uz dnes lepsie) tak si vyber ten.

    5. ten antik nefunguje dobre, to nechcem určite, ešte sa mi začína celkom páčiť aj tá sweet tv a je tam aj celkom rozumná cena, trošku tam chýba epg kvalitnejšie ale že pracujú na tom, je tam aj veľmi rýchle prepínanie… sledovanietv má určite najlepšie prepracovanú aplikáciu aj je relatívne rýchla… len v tom základnom mi chýba nejaká joj cinema

    6. To suhlasim, JOJcinema som zvykol obcas pozriet a tu mi hlavne zo zaciatku dost chybalo. Nedavno tam pridali aspon Filmbox, co je sice horsie ale zase aspon nieco. Kym sa daju pretacat reklamy tak staci na filmy aj markiza/jojka, ked to zablokuju tak potom uz len streamovacie sluzby / videoteky.

    7. ešte čo povieš na rikplus? majú identické menu ako sledovanietv… dneska som to začal testovať, zatiaľ ok…

    8. Rikplus je myslim len derivat SledovanieTV, aspon podla rozhrania /appky mi to pride uplne to iste, len trochu upravene, ako keby rovnaky technicky zaklad. Takze je to asi jedno, pokial programova ponuka vyhovuje viac, isiel by som pokojne do toho.
      Sweet TV vobec nepoznam, ceny vyzeraju dobre, da sa to ucividne aktivovat/prerusit podla potreby, treba tiez asi vyskusat. Ja mam skusenosti len s Antikom (nespolahlivy, aj ked som si kupil ich vlastny box), UPC (problem s prerusenim predplatneho, problemy aj s archivom, ale maju novu appku tak je to mozno lepsie) a najnovsie SledovanieTV (tam je okrem vyssie spomenuteho vyhoda aj v 50hod nahravkach, takze aj ked ma archiv len 7 dni, pokial si nejaku relaciu vlozis do nahravok, vydrzi ti tam mesiace, napr. nejaky serial).

  2. Stiahni si bezplatne aplikaciu ZDARMA TV a budes mat niekolko desiatok tv stanic gratis: RTVS, CT, ORF, Barandov a.i. …

    1. Ano. Pri prepinani tv stanic ihned bezi reklama. Prave preto za sledovanie tv stanic netreba platit nikomu nic…To je dan za sledovanie gratis. Reklamy sa vsak daju po par sekundach preskocit 😀

Komentáre už nie sú povolené.