Reklama

Skylink a freeSAT vypli pozíciu po českej športovej TV

Satelitné služby Skylink a freeSAT operátora Canal+ Luxembourg vypli vo štvrtok, na družiciach Astra 3B 23,5°E) a Thor 6 (0,8°W), programovú pozíciu po českej športovej stanici Sport 5, ktorá nevysiela už niekoľko týždňov.
Pokračovanie nižšie:

Podľa informácií priamo od vysielateľa zo začiatku augusta bolo vysielanie Sport 5 iba prerušené a to z dôvodu technických problémov. Od tohto vyhlásenia však ubehli dva týždne a stanica vysielanie doteraz neobnovila.

Na družici Astra 3B (23.5°E) bolo vysielanie Sport 5 šírené z frekvencie 12 090 MHz. Užívatelia zariadení so zapnutou funkciou FastScan mohli nájsť program na pozícii číslo 111. Na družici Thor 6 (0,8°W) vysielal kanál Sport 5 z frekvencie 11 804 MHz. Klientom dodávaných boxov freeSATu bol program k dispozícii na predvoľbe číslo 69 (70 v ČR).

Okrem satelitných služieb Skylink a freeSAT bola pozícia po Sport 5 vypnutá vo štvrtok aj v českej DVB-T2 sieti 24, ktorú prevádzkuje spoločnosť Digital Broadcasting.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. @ Viki :

      Přesně tak, taková nesledovatelná česká ch.jivina určitě nebude nikomu chybět.

    2. Zdeňku, prober se a dej si mokrou handrou pořádně přes tvář. Ty nemůžeš být normální. Tak a teď k tématu, televize to nebyla až tak špatná , občas jsem jel vlakem. Jinak asi ekonomická stránka nedovolila dál vysílat. Toď vše. Něco jednou končí a zase něco začne. To je život ne všechny stanice se udrží ani ve světě se tomu nevyhnou.

    3. Viki: nemáš tak celkom pravdu. Kedysi tam dávali obstojné relácie z motoršportu.

    4. Ani VIVA nevydržala navždy, dokonca ani VH1 Europe…

  1. Tak Sport 5 bol zo začiatku celkom dobrý FTA kanál Dávali tam hlavne Nascar a iné motošporty.Poslednu dobu tam nič nebolo Akurát tie Rallye závody.

  2. Dobre ze to vypli… Kto ma sledovat sport v kvalite SDtv.

Komentáre už nie sú povolené.