Reklama

Česká Prima plánuje spustiť ďašie TV programy, budú zadarmo v tamojšom DVB-T2

Česká komerčná televízna skupina Prima má v pláne rozšíriť svoje portfólio o ďalšie televízne stanice. Dostupné by mali byť divákom v Českej republike a to bezplatne prostredníctvom tamojšieho DVB-T2. Podľa prezentácie Miloša Mastníka, generálneho riaditeľa Českých Rádiokomunikácií, na konferencii DIGIMEDIA 2023, má už v tejto chvíli vysielateľ rezervované v DVB-T2 sieti 22 až tri nové programové pozície, z toho jednu vo vysokom rozlíšení (HD).
Pokračovanie nižšie:

TV Prima by tak mohla už v blízkej dobe spustiť ďalšie tri nové televízne programy. „Podrobnosti oznámime v pravý čas,“ odmietol špecifikovať zameranie plánovaných staníc generálny riaditeľ Primy Marek Singer.

TIP: V ČR môže odštartovať nový športový TV program, vysielať bude nekódovane v DVB-T2

Prima stojí aktuálne za kanálmi Prima, Prima +1, Prima Cool, Prima Krimi, Prima Love, Prima MAX, Prima ZOOM, Prima Star, Prima Show a CNN Prima News. Jeden kanál prevádzkuje aj pre slovenských divákov a to pod názvom Prima Plus. Ide o jediný program z rodiny kanálov Prima, ktorý môžu oficiálne šíriť aj slovenskí operátori.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Hej na Prima Group ide rozširit svoje 3 nove programy a poslednu kapacitu obsadi na Mux23 Cz Teleshopingovy novy program ktory by mal vysielat v behom 365 dni.Na Test 4 ide okrem Augusta vysielat dalši sportovy program Arena ktory bude nekodovani.Na Test 1 už v Auguste spusti A11 Sport o tom som pisala sam šport,šport,šport a hudobne programy ubohost Očko,Očko Star a Retro Music a nic radšej by mohli spusti nove hudobne tv

    1. Prepačte ospravdlnujem sa tv shopingovy program by mal byt na Test 4 už čoskoro v Mux23 a Arena by mala spustit prvy Sportovy program v novych Testoch kde by sa mala rozširovat o dalšie programy s ich ako A11,A11 Sport atd

    2. Viete niekto?

      Česká stanica A 11 bude neskôr na satelite Astra 3B zakódovaná alebo stále pôjde voľne?

    3. Hudobné máš ma satelite Astra zadarmo nemecké rock pop rap a MTV a česi nemajú viac hudobné tak ani nemôžu dať nemajú aké jediné black ocko

  2. Načo tolko Tv Prim , aj tak tam nič nedávajú , len reklamy na oblbovanie mozgov aby ludia produkty kupovali ako lieky ktore nepomáhaju len ludské telo ničia , pracie prášky , kozmetika no všetko chémia a potom iný priemysel . Prima má dobre len dva programy Zoom a Krimi , len keby boli bez reklám .

  3. pre Škrateka z AVISu:

    Mohol by si nájsť na prešovský DVB-T vysielač K41 nejakého zákazníka – nejakú TV, aby ste ho opäť spustili…

    1. Aspon narozdiel aspon niečo robia nie ako u SVK katastrofa u Dvb-t 2 u Slovenskych programov Tv Lux,JoJ 24,JoJ,JoJ plus,JoJ wau a Rtvs 1,2,,Sport,24 mohli nechat i tu 3 a rozdelit ju na pasmove vyselanie ako Tvp 3 u nas dotiahla Tvp3 Katovice no potomto preladovani nam zmizli všetke Polske tv a už,len tie čo idu a Česke a tie sa rozširuju ako huby po daždi.Škoda,že ta Mux24 Cz nejde cez hranice k nam,dalšich novych 15 programov by išlo.Hlavne,že Eurofondy prepadnu a to chcela Rtvs pustit program Box pre teenagerov a doplnit ho pesničkami a relaciami.

  4. Prečo sa nedá reagovať na ten fotbalový zápas RTVS,na akú onú dáva to isté Jednotka a Šport,riaditeľovi RTVS asi klepe riadne.

Komentáre už nie sú povolené.