Reklama

Telekom ponúka dočasne zadarmo pre vybraných klientov viac ako 110 TV staníc

Slovak Telekom sprístupnil pre zákazníkov, ktorí využívajú pevný internet alebo mobilný paušál, zadarmo viac ako 110 televíznych staníc. Špeciálne promo vysielanie bude dostupné klientom v rámci služby Magio Go Benefit. V bezplatnej TV službe tak počas celého apríla nájdu užívatelia viac ako 110 kanálov, vrátane športových Premier Sport, Nova Sport či Canal+ Sport. V programovom rastri bude takmer celá ponuka z najvyššieho XL variantu (okrem programov pre dospelých). Bežne je pritom v službe iba 11 televíznych kanálov.
Pokračovanie nižšie:

Len minulý mesiac sprístupnil operátor Magio Go Benefit pre všetky mobilné paušály, zatiaľ čo v minulosti bola k dispozícii od úrovne Ideál 26 či Dáta 26. Od marca 2023 môžu túto okresanú mobilnú televíziu využívať aj zákazníci s nižšími paušálmi od Základ 12 po Ideál 24. Okrem toho je služba dostupná už od roku 2020 pre klientov pevného internetu.

Špeciálne promo vysielanie bude klientom k dispozícii počas celého apríla automaticky, vrátane veľkonočných sviatkov. Ak už teda majú zákazníci aktivovanú službu Magio Go Benefit, takmer všetky televízne programy z variantu XL sa v službe objavia automaticky.

Magio Go Benefit ponúka štandardne užívateľom 11 televíznych kanálov: Jednotka HD, Dvojka HD, : 24 HD, RTVS Šport HD, Markíza HD, Doma HD, Dajto HD, JOJ HD, Plus HD, Wau HD a Folklorika TV HD. Ide o okresanú verziu služby Magio Go, ktorú môžu užívatelia využívať iba na jednom mobilnom zariadení (mobil a tablet). Okrem živého vysielanie je tiež dostupný 7-dňový archív a videopožičovňa. V prípade, ak sa klientom služba zapáči a rozhodnú sa ju využívať aj na Smart TV či viacerých zariadeniach súčasne s väčším počtom staníc, môžu si aktivovať kedykoľvek platenú službu Magio Go.

Kompletnú ponuku nielen služby Magio Go môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT. Okrem toho môžete využiť tiež Porovnávač ponuky vybraných satelitných, IPTV, OTT a DVB-T2 operátorov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Magio je super TV ,som veľmi spokojný a stavím to pre naše potreby mám pauusal Ideál 24 a som nad mieru spokojný ďakujem Telekom je grandyozny želám Vám veľa spokojných zákazníkov s pozdravom Roman už dlho ale ozaj dlhoročný zákazník ‍♂️

    1. Takých „grandyoznych“ hujerov majú v Telekome radi. A nielen v Tekekome. 😀

  2. Mal som. Ušiel som. Zníženie rýchlosti, zdvihnutie ceny.

  3. Je to super Magio go benefit len keby bol na trvalo a nie iba dočasne.

Komentáre už nie sú povolené.