Reklama

Telekom začal ponúkať TV službu Magio Go Benefit zadarmo pre všetkých klientov mobilných paušálov

Telekom sprístupní televíznu službu Magio Go Benefit zadarmo pre všetkých klientov mobilných T paušálov a T Biznis paušálov. Službu doteraz ponúkal operátor pre užívateľov paušálov od úrovne Ideál 26 resp. Dáta 26. Po novom ju získajú už aj zákazníci s paušálmi Základ 12, Základ 15, Základ 18, Dáta 18, Ideál 21, Ideál 22, Dáta 22 a Ideál 24.
Pokračovanie nižšie:

Magio Go Benefit je tak už bezplatnou súčasťou všetkých paušálov operátora a bude dostupný počas celej doby trvania viazanosti. Noví zákazníci dostanú benefit automaticky už pri aktivácii paušálu. Existujúci zákazníci budú dostávať postupne v marci SMS správu, v ktorej budú informovaní, že si spätnou SMS môžu službu aktivovať.

Magio Go Benefit ponúka aktuálne užívateľom 11 televíznych kanálov: Jednotka HD, Dvojka HD, : 24 HD, RTVS Šport HD, Markíza HD, Doma HD, Dajto HD, JOJ HD, Plus HD, Wau HD a Folklorika TV HD. Ide o okresanú verziu služby Magio Go, ktorú môžu užívatelia využívať iba na jednom mobilnom zariadení (mobil a tablet). Okrem živého vysielanie je tiež dostupný 7-dňový archív a videopožičovňa. V prípade, ak sa klientom služba zapáči a rozhodnú sa ju využívať aj na Smart TV či viacerých zariadeniach súčasne s väčším počtom staníc, môžu si aktivovať kedykoľvek platenú službu Magio Go.

Kompletnú ponuku nielen služby Magio Go môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT. Okrem toho môžete využiť tiež Porovnávač ponuky vybraných satelitných, IPTV, OTT a DVB-T2 operátorov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Telekom stratil 209000 mobilných zákazníkov (zdoj: Zive.sk). Snaží sa zachrániť predražené mobilné programy úbohou TV appkou s mizernou ponukou. Realita mobilného a TV/OTT trhu je už úplne inde. Apropó redakcia: stále vám chýbajú v porovnávači OTT-TV , služby SledovanieTV a RiK plus.

  2. Prosím vás dá sa stremovať Magio go z mobilu do Smart Tv Thomson?

Komentáre už nie sú povolené.