Reklama

Telekom presunul viacero staníc v Magio Go na nové programové pozície, Canal+ Action HD je v prvej desiatke

Po marcových zmenách v ponuke internetovej služby Magio Go, ktorú prevádzkuje Slovak Telekom, došlo okrem pridania nových staníc Canal+ Action HD, MTV Live HD a iConcerts HD či vyradeniu staníc AXN, tiež k zmene poradia vybraných programov. Podľa informácií SatelitnáTV.sk sa na nových programových pozíciách objavili stanice ako JOJ Plus HD, Wau HD, Doma HD, Dajto HD a ďalšie. Celkovo zmenil operátor programové pozície 16 TV staníc.
Pokračovanie nižšie:

Nový program Canal+ Action HD sa objavil prekvapivo pre predplatiteľov služby Magio Go na programovej pozícii číslo 9, kde sa nachádzala doteraz stanica Wau HD. Zaujímavou zmenou je tiež presun českého spravodajského kanálu CNN Prima News HD z doterajšej pozície 230 na novú 21. Naopak české programy TV Barrandov HD, Barrandov Krimi HD, Prima Krimi HD a Prima Max HD boli presunuté na vyššie pozície. Kompletný prehľad zmien prinášame v tabuľke nižšie.

StanicaPôvodná pozíciaNová pozícia
JOJ Plus HD67
Dajto HD78
Canal+ Action HD9
Doma HD810
Wau HD911
Folklorika TV HD1013
ČT1 HD1214
ČT2 HD1315
TA3 HD1118
JOJ 24 HD5419
RTVS 24 HD1820
CNN Prima News HD23021
ČT 24 HD1422
TV Barrandov HD19142
Barrandov Krimi HD20143
Prima Krimi HD22144
Prima Max HD24145
MTV Live HD168
iConcerts HD169

Aplikácia Magio Go je dostupná už pre všetky hlavné TV platformy na trhu. Službu môžu klienti využívať na smart televízoroch LG, Samsung či televízoroch s Android TV (Sony, Philips, Sharp a mnohé ďalšie, ako aj set-top boxoch s Android TV), či Magio Go TV boxu od Slovak Telekom na akejkoľvek TV obrazovke. Aplikácia funguje samozrejme aj na mobilných zariadeniach s Androidom a iOS a dokonca aj na PC vo webovom prehliadači. Kompletnú ponuku služby Magio Go môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT.

TIP: Telekom oznámil viaceré novinky a zmeny v TV službách, pridá aj Canal+ Action HD

Magio Go ponúka tri základné balíky a jeden špeciálny iba so športovými stanicami. Za najnižší základný balík M zaplatia záujemcovia 14,4 € mesačne ( v prípade viazanosti na 24 mesiacov), alebo 16,50 € bez viazanosti. Stredný balík L obsahuje všetky programy z nižšieho balíka L + niekoľko ďalších staníc. Okrem toho je súčasťou tohto balíka aj všetkých šesť tematických balíkov (Športový, Voľný čas, Hudobný + detský, Dokumentárny, Štýl a fakty alebo Filmový). S dvojročnou viazanosťou zaň zaplatia klienti 20,40 € mesačne, alebo 22,50 € bez viazanosti. Najvyšší balík XL stojí 25,39 € mesačne v prípade dvojročnej viazanosti, alebo 27,49 € bez viazanosti. Špeciálny programový Balík Šport Extra si môžu aktivovať všetci záujemcovia za 9 € mesačne a to aj so 7 dňovým archívom a bez viazanosti.

Pre užívateľov Magio TV a Magio Sat je služba Magio Go dostupná bezplatne. V tomto prípade však ponuka záleží od hlavnej služby Magio TV či Magio Sat.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To vyzerá ako príprava na vypnutie českých staníc.

  2. Redakcia: požiadam vás, vyskúšajte si nainštalovať aplikáciu pre LG televízory, ako sa popasujete s prihlásením, ja vám rovno aj odpoviem, nijako.

    Spustiť MagioGo z apky v TV nefunguje (kedysi bez problémov) v súčastnosti na vás vyblafne hláška „jednotky na trhu“ že prihlásenie je síce správne, ale je určené len pre Magio box, a ponúka vám ako náplasť zrkadlenie v telke a streamovanie z mobilu.. Klasické obstaróžne myslenie telekomákov 🙁
    To, že zarezali viacero prístupov bez oboznámenia je aj škoda vypisovať.

    1. Mne na TV ide. Nemáte náhodou Magio Go zdarma k Iptv či sat tv? Tam myslím, že to obmedzujú.

    2. Cez aplikaciu to v TV nefunguje uz poriadne dlho ak nemas objednane Magio Go, ale klasicke IPTV.

    3. black13: do takeho oktobra 2021 vsetko fungovalo.. v ponuke MagioGo sa nerozlisuje, ci to dostanes ku kablovke, alebo to platis samostatne, stale to je ta ista sluzba, iba telekomaci boli opat mega sikovni a vsetko dojekabátili

    4. Palo 46: To, ci ho dostanes ku kablovke ci sat, alebo ho mas objednane zvlast – je sakra rozdiel.
      A co sa tyka app pre LG – vsetko funguje k mojej spokojnosti uz nejaky cas, ale pre teba som ju skusil dnes z telky odinstalovat a nainstaloval som ju znova. Prihlasil som sa a prekvapivo ide. Kde bude problem?

    5. Kaa: a v com je teda ten rozdiel? A preco je ten rozdiel? Specialne pre teba som ju nanovo nainstaloval a stale nejde, tak kde je problem a preco?
      Nikde nieje napisane, preco má byt ta sluzba iná. Je to ich produkt ci ho predavaju samostatne alebo ju dajú platiacim zakaznikom ako bonus.

      Vidim to iba v tom, ze uzivatelom IPTV, po update cca 10/2021 sluzbu znevyhodnili do pozicie, ze nefunguje z aplikacie, ale musi sa do retazca zaradit mobil alebo tablet. Obrali nas takisto o 3 pristupy na ukor jedneho, trapaci telekomacki.

  3. Ako tak citam komentare, tak stale viac mam pocit, ze Telekomacke rozhodnutie zarezat IPTV a vsetko tlacit do MagioBoxov apod nevyzera byt uplne koser a spravne voci zakaznikom a teda spravnejsie by mali svoju TV prezetovat ako OTT.. Len skoda, ze telekomaci su presvedceni, ake to je najsamsuper a jedine najlepsie :-/
    Zlate UPC a CA moduly..SAT to iste + OScam funkcie ak sa da.. resp vlastny prijimac a nahrat si co chces.. Programy usporiadane podal seba, ziadne nanutenie. Zachvilu pride doba ze aj archiv bude obmedzovany a budu nanutene reklamy aj tak (narazam ze Markiza zas oprasuje plany obmedzovania pretacania reklam). Ked zarezu uplne ceske TV (co dufam,ze nie) ale skor sa obavam ze ano, tak potom to bude este zaujimave co bude..
    Moje rozhodnutie zrusit Orange IPTV bolo spravne v 01/23. Mam Skylink + UPC kabel kde mam aj HBO (vratane HBOmax) sa javi zatial ako najrozumnejsie. Skylink mi okrem inych vyhod vyhovuje najma,ze je ako prepaid..zaplatis kukas, nezaplatis nekukas.. (oficialne myslim, „bokovky“ neratam)

    1. Presne zlaté UPC !Ja som veľmi spokojná ide nám to na dvoch android boxoch 2 android tv a jedna tv cez modul CA conax.Aj cena je priaznivá a čo sa týka kvality obrazu nemôžem nadávať. Mali sme aj Mágio to sme zrusili.

  4. Telekomu sa veľmi nevydarila služba OTT- môžu sa učiť od: sledovanitv, Rikplus, Sweettv- tieto služby sú omnoho lepšie.

  5. Telekomu sa cela sluzba Magio Go nepodarila. Nedorobeny system, lagovanie, vizual rozhrania, nemoznost si nastavit vlastne poradie stanoc a ulozit, nehovorim a smiesnom dialkovom ovladaci ktory nieje sice najhorsi ale chybaju mu tlacidla na navigaciu v archive ci pretacanie a vlastne samotne pretacanie vysielania je mega komplikovane. Za mma totalne zabity potencial na potencionalne monznosti MagioGo boxu, od HW cez software, cez rozhranie, uvidime co bude dalej. Zatial to vyzera ze to tiez zrusim a prejdem na inu TV cez net.

    1. Veď od mobilných služieb už Telekomunistom zdrhlo 209-tisíc platiacich klientov, tak asi chcú, aby im zdrhlo ešte viac ľudí na konkurenčné OTT platformy. A že ich tu máme viac ako dosť. Keď už zákazník nebude mať u nich výhodu IPTV alebo satelitu, tak medzi OTT providermi je Telekom žobrákom po technickej stránke (čo je veľmi prekvapujúce vzhľadom na veľkosť a finančné zdroje tejto firmy) – a ak sa rýchlo nepolepšia, čoskoro bude žobrákom aj v počte klientov. 😀

  6. Máme doma internetovú tv stanice nejdú zoradiť podľa ľubovoľného poradia.
    Za to ďakujem.

Komentáre už nie sú povolené.