Reklama

Skylink predĺžil akciovú cenu na balík Kombi+

Programový balík Kombi+ si môžu od marca klienti satelitnej služby Skylink predplatiť aj naďalej za akciovú cenu. Operátor Canal+ Luxembourg predlžuje zľavu na tento balík do 30. júna 2023. Pôvodne mala pritom platiť iba do konca februára tohto roka.
Pokračovanie nižšie:

Programový balík Kombi+ je v ponuke TV služby Skylink od augusta 2022. Oproti pôvodnému balíku Kombi je drahší a ponúka navyše stanicu Canal+ Sport. V prípade internetovej služby Skylink Live TV majú predplatitelia k dispozícii tiež občasné programy Canal+ Sport 2 až Canal+ Sport 6.

Za balík Kombi+ zaplatia klienti satelitnej služby naďalej 17,90 € mesačne, respektíve 214,80 € za rok. Štandardná cena za balík je pritom podľa aktuálneho cenníka 19,9 € mesačne alebo 238,80 € ročne. Internetová služba Skylink Live TV ponúka Kombi+ klientom za 15,90 € mesačne. Cena sa pritom nebude meniť ani po zvyšovaní cien od apríla 2023.

Aktuálnu a kompletnú ponuku nielen platformy Skylink, aj s technickými parametrami pre príjem, môže nájsť už tradične v sekcii Frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Namiesto Kombi+ od Skylinku aj ked v akcii, si radsej platim Premium od DIGI kvoli cene paketov. Balik PREMIUM od DIGI ma podstatne kvalitnejsie portfolio tv stanic ako KOMBI+ od predrazene nenazrateho Skylinku 😀

    1. Hele dobrý , máme jen dvbt2 a chytáme s Němci s Poláky přes 90 stanic. Satelit prosím ne a ani Skylink prosím ne , nikdy jsme neplatili za tv snad ze začátku kabelovou ale proč platit když tu je tolik stanic zdarma a na to občasné skouknuti to určitě stačí.

    2. Na obcasne pozretie DVB-T2 staci…Lenze ak chce clovek v TV vidiet LIVE PL, LM, EL, KL, NHL, Serie-A, Bundesligu, Primera division a.i., tak oficialne to jednoducho gratis nejde. No, o 14,60€/ mesiac uz nebudem ani bohatsi ale ani chudobnejsi. Prave preto kludne platim pay-tv…

    3. Hele prosím tě , dá se to sledovat zdarma . Jestli máš android tv box tak si stáhni aplikaci AOS TV. Tam najdeš vše co hledáš .

    4. Ak chces mat pravdu, tak gratulujem…Nic stahovat nechcem pretoze v mojej TV sa cez internet nikto hrabat nebude. Tak isto nepouzivam ziadnu IPTV. Pre mna je s ochranou sukromia najbezpecnejsi klasicky SAT prijem, bez pripojenia na net. Preto platim SAT pay-tv. Na obycajne net datlovanie mi staci NTB so slusnym antivirom…

    5. Jo proč ne, soukromí na prvním místě. O peníze nejde, platíme si pro děti Netflix, ale to jen protože děti si tam prostě najdou svoje. Na tv není tolik času a je pravdou na co se rád podívám , podíváme tak je biatlon, sport spíše hokej , většinou když jsou nějaké hokejové hry a kde jsme taky. Jinak fotbal prostě už nesleduji kvůli fanouškům kteří místo toho aby se bavili, tak jen dělají bordel. Ale díky.tomu to kazí ostatním slušným fanouškům. Ale to není jen kvůli fanouškům, to by bylo na delší povídání. Napíšu ti to takhle, každý má své Gusto a každý si prostě sleduje to své. O tom je svoboda a Jen si jít prostě svou taky nejde a odsuzovat někoho protože má jiný názor je taky hloupost, protože někdy se můžu splést třeba já a někdo mně otevře oči, obzor že je i jiný úhel podhledu než třeba ten můj. Ale když to prostě chceš proč by sis nemohl zaplatit a sledovat to co tě baví a věřím že ani ty penize nelituješ. Ale jinak souhlas

    6. Preco by som lutoval Jen tak? V minulosti som fachal na sarika & emu. Namiesto usetrenych penazi som vsak hodne prerobil… Ako, ked cez emu je pay-tv gratis a sarik lacnejsi od ofiko pay-tv? Jednoducho, pretoze nejeden ext STB po case pripojenim na net skolaboval. Tak isto stahovanim emu keys neraz presli moje stb modrou smrtou. Ked som zratal financie za skolabovane EXT STB ciernym prijmom, tak to uz rovno platim ofiko SAT PAY-TV s integrovanym sat tunerom v TV a vyjde ma to lacnejsie ako podchvilou menit a kupovat EXTERNE STB. V cl+ slote 75″ TV v obyvaku mam CAM s kartou DIGI SK a v cl+ slote 65″ TV v spalni mam CAM s kartou Antiksat. Nikdy svoje TV nepripojim na net s prijmom IPTV nielen kvoli sukromiu, ale aj kvoli svojej NET skusenosti s ext stb sarikom a emu…

    7. Rumburak: tie STB Ti určite nekolabovali kvôli emulácii prístupového systému. Buď to boli črepy, alebo si mal smolu. A v TV sa Ti tiež nikto hrabať nebude – čo by tam aj našiel? 🙂 To nie je server NASA, špičkovej firmy alebo banky, kde by to malo zmysel. Netreba byť zbytočne paranoidný, stačí normálna opatrnosť. Iná vec by však bola použiť appku z neznámeho zdroja – tam by už mohol nastať problém. Napríklad malware, ktorý Ti zo zariadenia urobí zombíka na DDoS útoky a podobne… Síce by si to nijako nespoznal a nemalo by to vplyv na jeho používanie (a už vôbec to nie je nejaké „hrabanie sa“), ale niekto iný niekde ďaleko by na to doplatil… 😉

    8. Rumburak: ok, akurát, že nezmysly tu píšeš ty sám. Tak sa ďalej strápňuj hlúposťami o tom, ako ti kvôli emulácii prešli STB „modrou smrťou“. 😀

    1. Cesky balik coho? Sportu? Dokumentov? Filmov? Aha, cesky balik reklam 😀

    2. Skylink je na ceske programy idealny. Ak niekto nechce satelit tak potom Antik TV CZ. 16 ceskych programov bez poplatkov + dalsie za poplatok.

    3. V com je idealny? Za portfolio tv stanic je Skylink cenovo predrazeny. To uz ani nepisem, ak skusis rok neplatit, tak nanovo zaplatis SKYLINKU vypalne za znovu aktivaciu karty. Skylink uz nikdy viac…t

    4. @ Miro :

      Skylink Slovensko ale žádný český balík nemá zrovna tak jako opačně Skylink Česká republika nemá žádný slovenský balík.

      Skylink SK nabízí z českých stanic mimo těch FTA oficiálně jen tyto následující : ČT 1 HD (+ ČT 1 Brno a Ostrava HD), ČT 2 HD, CNN Prima News, CS Mystery, Mňam TV, Sport 5, Retro Music TV, Šláger Original, Šláger Muzika a dále ještě navíc už jen internacionální verze českých stanic pro Slovensko Prima Plus HD s Nova International.

      Opačně Skylink CZ co vím (nemám CZ kartu a není jak reálně otestovat) nabízí ze slovenských stanic kromě těch FTA pouze Jednotka 1 HD + Dvojka HD od RTVS, TA3 HD a dále ještě navíc už jen internacionální verze slovenských stanic pro Českou republiku JOJ Family HD s Markíza International.

  2. Ja mám aj Kombi+ od Skylinku, aj Premium od DiGi a som spokojný.
    Komu je ľúto platiť vyššie balíky ako základné, tak ten sa nesťažuje.
    A mám ten spomínaný český balík ( používam modul na Kombi+ a českú IR kartu na české stanice ).
    Kto chce pozerať viac staníc, logicky musí viac platiť.
    A tí, ktorí nechcú platiť, nech používajú terestrický príjem s pár stanici ( a niektoré stále iba v SD rozlíšení).

    1. Mne namiesto paketu Kombi+ od nenazrateho Skylinku staci balik FILM od Antiksatu kvoli HBO & Cinemax a ku tomu si platim balik PREMIUM s kvalitnym portfoliom tv stanic od DIGI SK. Neplatim vela. Za dve sat pay-tv platformy Antiksat/FILM/ + Digi/PREMIUM/ = 20,80€/ mesiac.

  3. Neplánujete doplnkové balíčky a v nich Nova stanice?

  4. Ked uz skylink musi uberat ceske stanice kvoli nenazranosti tv markiza a joj tak by mohol pridat na oplatku viac madarskych.

  5. Kvoli velkemu zaujmu sa akcia predlzuje, aby ju mohli vyuzit vsetci zakaznici este skor ako bude vypredana 😀

    1. Nepredáva sa to ani za tú „akciovú“ tak ju akože predĺžili ako každoročne predlžuje výpredaj Béďa Trávníček.

  6. Digi Premium je skvelý, ale má Achillovu pätu a to je jeho archív a v tomto ohľade je skylink lepší. Antik ma sklamal kvalitou cez internet aj keď je najlacnejší.

    1. Archiv zaujima minoritu a tak aj Skylink vyzera…Cim dalej, tym menej abonentov naplna kasu Skylinku. Takze Skylink ma jednoduchu rovnicu. Cim viac abonentov od Skylinku zmizne, tym vyssie ceny budu platit abonenti ktori Skylinku ostali 😀

    2. Jurko, tak pozeraj Antiksat…Platim si paket FILM Antiksat s rovnakou kvalitou obrazu ako HBO MAX pack u Skylinku. Rozdiel v cene je vsak neuveritelny. Skylink HBO MAX pack = 10,90€/ mesiac. Antiksat FILM = 4,70€/ mesiac.

    3. Deges, len pre info

      Skylink HBO HD priemerný bitrate 4,2 Mb/s
      Antiksat HBO HD priemerný bitrate 1,2 Mb/s

      Dáta sú zo stránky digitalbitrate com

    4. OK, máš pravdu. Zabudol som, že Antik používa iný kodek.
      Faktom ale je, že Skylink má v kvalite obrazu trochu navrch.
      A tiež je fakt, že čo sa ceny týka, nedá sa to porovnávať.

    5. 1,2 Mbps je málo aj na HEVC. Aj 4,2 Mbps v kodeku MPEG-4/AVC je na spodnej hranici prijateľnej kvality. Ak sa teda jedná o full HD programy, čo predpokladám, že platí. V tom bude nejaký zádrhel – kedy bol tento „priemerný bitrate“ nameraný, za akú dobu je to spriemerované, pri akej scéne? Bez znalosti týchto okolností majú tie čísla len malú výpovednú hodnotu, lebo bitrate sa mení počas vysielania dosť výrazne – pri tmavej scéne s malým počtom unikátnych farieb stačí aj veľmi nízky, pri dobre nasvietenej a „strakatej“ scéne by bol obraz s takým nízkym BR hnusný, rozbitý a plný artefaktov (všetko to platí samozrejme pre online enkódovanie, teda v reálnom čase – v opačnom prípade by sa dal dosiahnuť kvalitný obraz aj pri dosť nízkom bitrate).

    6. Co tu mudrujes hlupostami ako keby datovy tok bol jedinym ukazovatelom kvality obrazu. Vies Ty vobec ktore ukazovatele su pre vysledny obraz okrem bit rate dolezite? Prestam dristat BFG10K a konecne pozri vlastnym okom trebars Cinemax HD od pay-tv Antiksat z orbitalnej pozicie 16E na normalnej 75″ TV a potom kvakaj!

    7. autista / Rumburak: ty vieš čítať s porozumením, alebo si už po piatej lobotómii, synak? Nepísal som nič o Cinemaxe, nespochybňoval som kvalitu obrazu konkrétnych kanálov, iba som trochu všeobecne teoretizoval o súvislosti bitrate a kvality obrazu. Že tie čísla samy osebe nemajú bez kontextu dostatočnú výpovednú hodnotu. A keď už podľa teba „mudrujem hlúposťami“ (úžasný výraz, hodný diplomovaného absolventa špeciálnej ZŠ! :-D), tak nás všetkých pouč, ty génius, akéže sú tie „ukazovatele“ dôležité pre výsledný obraz! 😀 Som samá nedočkavosť!

  7. Ak archív zaujíma minoritu, prečo potom prima zakázala pretáčanie reklám a markíza zvažuje? A bitrate 1,2 Mb/s pri HEVC sa rovná 2,4 Mb/s MPEG-4 čo je ledva slušný obraz.

    1. Zrejme si obraz Cinemax & HBO z paketu FILM pay-tv Antiksat nevidel jurko. Kedysi som si platil HBO MAX pack Skylinku, avsak teraz predplacam Antiksat. Porovnaval som obraz paketov na mojej 75″ telke iba okometricky. Nevidel som ocami ziadny rozdiel v kvalite obrazu Skylinku vs. Antiksat. Tak naco mam platit za HBO MAX pack 10,90€/ mesiac, ked v tej istej obrazovej kvalite mam balik FILM v cene 4,70€/mesiac. Isiel by som sam proti sebe, ak by som chcel na velkej telke pozerat zly obraz. Nakoniec kazdy si to moze vyskusat doma sam. Pretoze v cene predplatneho Antisatu je aj aktivacia karty, narozdiel od Skylinku. Kartu Antiksat som kupil kedysi v Nay shop-e za 2,-€.

    2. Preco zakazali pretacanie reklam, Juraj? Pretoze im prijmy z reklamy klesaju na zaklade nizsej sledovanosti. NIZSIA sledovanost je vsak sposobena prave odlivom abonentov. Odliv abonentov sposobuje neustale narastanie cien SKYLINKU. Takze problem hladaj u pay-tv SKYLINK a nie vsade inde. Skylink nikdy viac!

    3. autista: to tvoje zdôvodnenie „zákazu“ pretáčania reklám je úplne nelogické a na hlavu. Prime je totiž jedno, koľko slovenských divákov sleduje jej reklamy, lebo za sledovanosť v SR nedostane ani deravý halier navyše, vieš? Po druhé, čo tam pletieš dohromady jednu problematiku s inou, menovite pretáčanie reklamy s úbytkom zákazníkov Slizlinku? To spolu nijako nesúvisí! Prima bráni pretáčaniu všeobecne, nielen u Slizlinku. Okrem toho, keď im odíde ČESKÝ zákazník (slovenský zákazník im príjmy nezvyšuje, ako som už napísal) od Skylinku, bude Primu sledovať pravdepodobne cez české DVB-T2, takže toto nemá vôbec vplyv na sledovanosť! Stále len nelogické táraniny z teba lezú – a ešte si aj nekonečne arogantný a vzťahovačný, ako každá dutá hlava…

Komentáre už nie sú povolené.