Reklama

Skylink zvyšuje ceny vybraných programových balíkov mobilnej TV a pridáva do nej 6 nových staníc

Spoločnosť Canal+ Luxembourg, ktorá stojí za platformami Skylink, freeSAT a Skylink Live TV, dnes oznámila, že od 4. apríla 2023 mení cenník svojej mobilnej služby Skylink Live TV. Cenníky satelitných služieb Skylink a freeSAT zostávajú bez zmeny.
Pokračovanie nižšie:

Skylink Live TV zvýši ceny programových balíkov Smart a Multi. Za Smart zaplatia klienti podľa nového cenníka 9,70 €, teda presne o 2 eurá mesačne viac ako doteraz. Vyšší balík Multi bude stáť mesačne 11,50 €. Doteraz bola jeho cena 9,6 €. Porovnanie doterajších cien s tými novými môžete nájsť v tabuľke nižšie.

Klienti, ktorí majú predplatené balíky Smart a Multi na dlhšiu dobu ako do 4.4.2023, môžu očakávať zvýšenie cien až po skončení súčasného predplatného. Operátor tiež upozorňuje, že počas celého marca bude možné využiť akciovú ponuku „12 mesiacov za cenu 10“ na akýkoľvek balíček internetovej televízie Skylink Live TV.

TIP: TV služba Skylink ukončí na satelite šírenie jedného športového programu

Ešte pred samotným zvýšením cien sa rozšíri Skylink Live TV o šesť nových staníc. Okrem novej stanice Canal+ Action, ktorú už majú užívatelia k dispozícii v rámci testov, pribudne ďalších päť nových staníc a to FilmBox Stars, FilmBox Extra, DocuBox, FilmBox Premium a FilmBox Family. Canal+ Action bude súčasťou balíkov Multi a Kombi+. Prístup k FilmBox Stars budú mať predplatitelia balíkov Mini a Smart. Klienti s aktivovaným balíkom Multi získajú navyše aj program FilmBox Extra. Všetky stanice od SPI budú k dispozícii predplatiteľom balíka Kombi+.

Ako spoločnosť, ktorá sa zaviazala poskytovať prvotriednu zábavu vo všetkých oblastiach, sme nadšení, že môžeme ponuku Skylink Live TV rozšíriť dodaním piatich obľúbených kanálov z nášho portfólia. Tieto nové programy poskytnú filmovým nadšencom širokú škálu kvalitného obsahu, ktorý ďalej vylepší zážitok pri televíznych obrazovkách,“ hovorí Berk Uziyel, generálny riaditeľ spoločnosti SPI International, ktorá je teraz súčasťou skupiny Canal+.

Ladislav Řeháček, VP spoločnosti Canal+ Luxembourg pre ČR a Slovensko, ktorá prevádzkuje platformy Skylink a freeSAT, dodáva: „Záujem o Skylink Live TV stále rastie, službu aktuálne využíva už 25 % našich zákazníkov. Verím, že jej rozšírenie o ďalšie programy SPI International, ktoré sú dlhodobo súčasťou našej satelitnej ponuky, používatelia ocenia.“

Aktualizované 28.2.: Doplnená tabuľka

Pôvodný a nový cenník Skylink Live TV

BalíkyPlatba na 1 mesiac (do 3.4.2023)Platba na 1 mesiac (od 4.4.2023)
Mini6,9 € 6,90 €
Smart7,70 €9,70 €
Multi9,60 €11,50 €
Kombi+15,90 €15,90 €
Canal+ Sport7,49 €7,49 €

Nové programy v Skylink Live TV a balíky

BalíkProgramy
MiniFilmBox Stars
SmartFilmBox Stars
MultiCANAL+ Action, FilmBox Stars, FilmBox Extra
KombiCANAL+ Action, FilmBox Stars, FilmBox Extra, DocuBox, FilmBox Premium, FilmBox Family

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Televíznu už nepozerám roky stačí mi internet a Tipsport tistce priamych prenosov Tv je dinosaurus za 50 rokov zanikne alebo bude úplne inej podobe akú ju poznáme teraz

  2. Spektrum home preradia do Digital od 1.3 asi namiesto euronews France

  3. Inšie nevedia len zdražovať,antik alebo lepší tv skusim

  4. Zdrazovanim nikdy nesklamu a nasledne potvrdzuju, ze SKYLINK je nenazrato predrazena pay-tv platforma 😀

    1. Mňa teda sklamali! Čakal som, že zdražia aj satelitné balíky. 😀

  5. Ja som Skylink zrušil už pred piatimi rokmi vedel som že stále budú mať málo!

  6. Zo zaciatku berte Skylink,zaplatite zaklad a vsetko bude dobre,,a teraz kazdy rok zvysuju,fuj nenažranci,zneužyvaju ludi a hlavne starych,zrusim vsetko i tak v Jojke ,Markyze a uz aj Stv davaju same sracky a ty moderatory sama zberba,ved slusny a kvalitny človek tam pracovat nepojde,fuj niekolko krat,zrusim !!

    1. nič zadarmo neexistuje, na začiatku to bolo zadarmo, aby sa získala databáza možných predplatiteľov, kto nechce neplatí, žiadna zmluva neexistuje a to je hlavná výhoda tejto služby a aj dôvod, prečo stále žije…

    2. Po prvé, nevieš ani poriadne písať, máš tam samé pravopisné chyby, po druhé, čo majú moderátori so zdražovaním v Skylinku? A po tretie, ide z teba taká nejaká zloba, budeš zrejme dosť toxický človek. Bez urážky. Hnev na Skylink je oprávnený, ale ty ideš cez čiaru.

  7. Stále drahšie a stále viac reklám. To platíme za to aby sme pozerali reklamy?

Komentáre už nie sú povolené.