Reklama

Z ponúk Magio Go a DIGI Go bol vyradený Canal+ Sport 7

Internetové služby Magio Go a DIGI Go vyradili zo svojich ponúk občasný športový program Canal+ Sport 7, ktorý prevádzkuje Canal+ Luxembourg. Dôvodom je ukončenie vysielania. Program, ktorý vo vysielaní prinášal občasne priame prenosy z anglickej najvyššej futbalovej Premier League ukončí oficiálne svoje vysielanie 27. februára 2023.
Pokračovanie nižšie:

Canal+ Sport 7 končí pred spustením nového programu Canal+ Action. Nie je to náhoda, konferenčné prenosy z Premier League sa totiž presúvajú práve na tento program. Vybraní diváci tak v podstate o prenosy z Premier League neprídu. Aj naďalej bude totiž Canal+ využívať pre vysielanie prenosov z Premier League celkovo 7 televíznych staníc (Canal+ Sport, Canal+ Action, Canal+ Sport 2, Canal+ Sport 3, Canal+ Sport 4, Canal+ Sport 5 a Canal+ Sport 6).

TIP: Skylink ukončí vysielanie jedného športového programu Canal+ Sport

Canal+ Action bude od svojho štartu (28.2.2023) dostupný pre klientov satelitnej služby Skylink a internetovej Skylink Live TV. Či sa stanica objaví tiež v ponukách TV služieb operátorov Slovak Telekom a Digi Slovakia, nie je aktuálne ešte známe. Podrobnosti zisťujeme.

Aktualizované o 15:00: Telekom bude informovať o

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. prečo nedáte správu o Orange a vypnutie prima staníc ?

  2. Telekom uz na svojej FB stranke potvrdil dostupnost Canal+ Action od 01.03

Komentáre už nie sú povolené.