Reklama

Skylink ukončí vysielanie jedného športového programu Canal+ Sport

Počet športových kanálov z dielne Canal+ Sport sa na Slovensku a v Českej republike zníži. Prevádzkovateľ sa rozhodol ukončiť vysielanie športového kanálu Canal+ Sport 7 HD, ktorý vysielal občasne priame prenosy z najvyššej anglickej futbalovej Premier League a bol k dispozícii iba v internetových službách Skylink Live TV, DIGI GO a Magio Go.
Pokračovanie nižšie:

Canal+ Sport 7 ukončí vysielanie podľa informácií, ktoré máme k dispozícii 27. februára 2023. Dôvodom je presun prenosov na nový program Canal+ Action, ktorý odštartuje v utorok 28. februára 2023. Diváci tak v podstate o prenosy z Premier League neprídu. Aj naďalej bude totiž Canal+ využívať pre vysielanie prenosov z Premier League celkovo 7 televíznych staníc (Canal+ Sport, Canal+ Action, Canal+ Sport 2, Canal+ Sport 3, Canal+ Sport 4, Canal+ Sport 5 a Canal+ Sport 6).

Podľa dostupného programu, ktorý máme k dispozícii, sa od marca 2023 presúvajú konferenčné prenosy z Premier League z doterajšej stanice Canal+ Sport 2 na novú Canal+ Action. Na Canal+ Sport 2 budú tak dostupné už iba samostatné prenosy, podobne ako na zvyšných občasných programoch. Aktuálny program, nielen všetkých staníc Canal+ Sport, môžete nájsť v sekcii TV program.

Športové programy Canal+ Sport odštartovali oficiálne vysielanie 4. augusta 2022. Vo vysielaní sa zameriavajú výlučne na najvyššiu anglickú futbalovú ligu Premier League. Okrem priamych prenosov a záznamov sú divákom k dispozícii aj ďalšie relácie ako zápasové štúdio MatchTime, talkšou Premier Club či magazín o virtuálnej hre Fantasy Show a ďalšie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. prečo má Skylink na pozícii canal + šport 1 a canal +šport 2 na 4 a 6 prečo nie sú na mieste kde sú športové programy. Skylink majú neporiadok medzi programami

    1. Ja už som sa nato pýtal prečo to je rozhádzané a odpoveď žiadna.
      A tie ich kanáli Canal + šport 3-7 sú načo keď tam je stále napísané nevysiela. A podobne

  2. Pre čo skylink pri plánoch rozširovania programov nezaradil stále do skylink live joj24 vypli sa 3 programi a ešte stále není miesto musi sa vypnúť aj šport 7 aby mohol začať nový kanál keď je kapacita už dávno voľná aj teraz sú dva programi zadarmo samozrejme len jeden ide na skylink live

    1. Skylink live a podobné OTT služby nemajú technicky nijako limitovanú kapacitu – aspoň teda čo sa týka počtu programov. Servery majú nejaký limit, ale ten sa vzťahuje na počet simultánne pripojených klientov. Programov môžu v podstate vysielať toľko, koľko chcú.

    2. Tvojou gramatikou sa stale prezradis Peter, nech uz pises nezmysly pod akymkolvek nickom 😀

  3. Ak nebude Canal+ Action v Magio, tak pridem o konferenčné prenosy. To isté bude platiť aj pre Digi.

    1. A čo je lepšie. Mať k dispozícii o jeden plnohodnotný zápas naviac (lineárna tv) alebo konferenčný prenos?

    1. Ja ich mám. Ty nie? Treba si vybrať potom iného operátora.

    2. Ak nechapes Vendo slovo NIKDY, tak pri klamarskom a nenazratom Skylinku by si mohol uz konecne chapat. Skylinku som dal kosom hodne davno. Za prachy ktore som sypal Skylinklamarom, si teraz platim v podobnej € hodnote platformy dve / DIGI & ANTIKSAT/. Takze za tie iste peniaze mam v dvoch platformach podstatne kvalitnejsie portfolio tv stanic. V DIGI ma zaujimaju sportove a dokumetarne tv stanice doplnene o paket FILM z pay-tv ANTIKSAT.

    3. Ak chceš pozerať futbal. tak si zato zaplať, magio go balík šport extra… stojí 9€ mesačne

  4. Pravda. ak má ešte dnes niekto Skylink tak mi ho je ľúto

    1. Ale sakra, nemá každý záujem iba o Šport!!!A potom tam už veľký rozdiel medzi platformami nie.Jedine Skylink (Canal+) bude výnimka,lebo budú mať vlastné stanice Canal+.

    2. Netaraj Power150…Pretoze priepastny rozdiel medzi SAT pay – tv platformami je. Ak mam platit za paket SMART & HBO MAX PACK = 20,70 €/ mesiac, tak to uz radsej platim paket PREMIUM /DIGI/ & paket FILM /ANTIKSAT/ = 20,80 €/ mesiac. Takze za rovnaku mesacnu € hodnotu mam u DIGI + ANTIKSAT podstatne KVALITNEJSIE PORTFOLIO tv stanic ako u nenazrateho SKYLINKU 😀

Komentáre už nie sú povolené.