Reklama

Simpli TV s ďalšími zmenami v rakúskom DVB-T2

V rakúskom terestriálnom vysielaní došlo v posledných dňoch k ďalším zmenám. O prvých zmenách sme už informovali v predchádzajúcej správe. Vtedy bol začiatkom novembra z multiplexu F vyradený hudobný kanál Deluxe Music a v regionálnom multiplexe C skončila Hope TV, ktorú nahradila poľská TVP World.
Pokračovanie nižšie:

V posledných dňoch bol detský kanál Nickelodeon (SD/MPEG-4) presunutý z multiplexu D do multiplexu F, na bývalú pozíciu po hudobnej stanici Deluxe Music. Uvoľnenú kapacitu v multiplexe D využil následne operátor na preklopenie staníc PHOENIX a ONE z SD na HD. Všetky programy vysielajú aj naďalej v kompresnom formáte MPEG-4.

Simpli TV šíri takmer všetky programy kódovane. Výnimkou sú iba verejnoprávne stanice ORF (SD/MPEG-4), komerčná ATV 2 (SD/MPEG-4) a rozhlasové stanice Hitradio Ö3, Radio Maria, Radio Österreich 1, radio FM4 a Ö3-Visual-Radio. Pre zabezpečenie obsahu využíva platforma bezkartový kódovací systém Irdeto (CAID: 069C). Po kúpe a registrácii zariadenia získajú klienti automaticky základný balík bez ďalších poplatkov s možnosťou predplatenia si rozšíreného balíka staníc.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nejde mi orf 1,2 ani atv2, menilo sa daco? Som sice daleko ale ako tak to išlo, anténu mam v poriadku

  2. Aka hlaska? ziadny signal skontrolujte terestrialne pripojenie, ale uz mi to ide len atv 2 na 34kanale to ide slabo aj tv bratislava ide len niekedy skoro vobec 26 kanal asi rusia madari

  3. Teraz je obed a 24kanal kvalita 100 percent ORF a doteraz tyzden bez signalu zaujimave pocasie nie je dake zvlast na prijem

    1. Alebo tu daco rusi slabsi dialkovy prijem, po balkonoch sama wifi antena, vsetci susedia

Komentáre už nie sú povolené.