Reklama

Ďalší operátor začal ponúkať svojim klientom bezplatné Voyo štart

Po platformách Magio TV, Magio Go a Magio Sat, ktoré prevádzkuje Slovak Telekom, začala ponúkať bezplatnú službu Voyo štart ďalšia televízna služba pôsobiaca na Slovensku. Od utorka 29. novembra si preto môžu aktivovať Voyo štart už aj klienti DIGI TV. O aktiváciu je nutné požiadať a využívanie služby je bez poplatku.
Pokračovanie nižšie:

Teší nás, že DIGI Slovakia v spolupráci s Voyo spustili novú službu Voyo štart, ktorá ponúka atraktívny obsah s množstvom lokálnej a zahraničnej produkcie. Navyše, DIGI zákazníci získajú tento benefit, ktorý obohatí našu širokú programovú ponuku, v pôvodnej cene za televízne služby,“ uvádza Michal Mažár, riaditeľ pre marketing a predaj spoločnosti DIGI Slovakia.

Služba Voyo štart bude k dispozícii pre klientov DIGI TV od 29. novembra 2022 a na jej aktiváciu je potrebné sa zaregistrovať na špeciálnom webe www.digislovakia.sk/voyo.

TIP: Otestovali si sme Voyo štart, ktoré ponúka Telekom zadarmo pre svojich zákazníkov TV služieb

Prístup k novej službe získajú zákazníci DIGI TV bezplatne, v rámci svojho poplatku za TV službu. S Voyo štart má zákazník možnosť prvých 14 dní od aktivácie služby sledovať neobmedzený počet videí. Po uplynutí skúšobnej doby budú môcť užívatelia sledovať bez ďalších poplatkov maximálne 5 videí mesačne. Blokovaný je prémiový obsah (Voyo originál, Voyo špeciál), sekcie šport a živé televízne vysielanie staníc Markíza, Doma, Dajto, Markíza Krimi, Nova International, Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Uvedený obsah je dostupný výlučne iba v plnej verzii Voyo.

Pokiaľ má zákazník DIGI záujem prejsť na plnú verziu Voyo a mať prístup k celej knižnici vrátane prémiového Voyo obsahu, športu a živého TV vysielania, môže si ju aktivovať za 5,99 € mesačne.

Voyo je streamovacia služba, ktorú na Slovensku prevádzkuje skupina Markíza. Na slovenskom trhu pôsobí od augusta 2011. Koncom roka 2020 prešla kompletným vizuálnym aj obsahovým reštartom. Odvtedy zaznamenáva výrazný nárast počtu predplatiteľov. Na slovenskom a českom trhu prekročil ich počet hranicu 400 000.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Neviem koho zaujímajú tie liberálne sračky z markízy. Kapitalisticky odpad hnoj.

    1. Put(ler): Markíza je odpad z celkom iných dôvodov – kvôli bulváru, soap operám, stupídnym Horným Dolným… Ale toto ti určite neprekáža. Vám dezolé prekáža jedine to, že v správach nevysielajú klamstvá podľa manuálu rusofašistov z Kremľa.

  2. Aktivoval som to pred troma týždňami, dva týždne bol neobmedzený prístup, teraz päť videí mesačne, zatiaľ som tam nepozrel žiadne video, služba oničom aspoň pre mňa.

    1. Viki: ani sa nevieš trafiť do vlákna, taký si neschopný – a ešte chceš niekomu nadávať do vymetencov? 😀

  3. A kde je to, včera aktualizovali raster a nikde ho nevidím, pritom v zozname na Flysate je uvedené?

    1. Voyo nie je stanica. Voyo je streamovacia služba. Ten promo kanál je iba v Magio Sat. Máš tu o tom niekoľko správ.

  4. Cieľová skupina tohto hnoja ešte stále hojne využíva lineárnu TV.

Komentáre už nie sú povolené.