Reklama

DIGI TV rozširuje ponuku základného balíka o kanál v slovenskom jazyku. Na satelite aj v káblovke

Klientom slovenského operátora DIGI Slovakia pribudne zajtra do programového rastra nový televízny kanál v slovenskom jazyku. Novinka poteší najmä mladších divákov, vzhľadom k tomu, že sa jedná o detský kanál TV RIK. Program bude od začiatku zaradený do základného balíka Štandard a to ako pre zákazníkov na satelitnej, tak aj káblovej televízii.
Pokračovanie nižšie:

TV RIK prevádzkuje od novembra 2020 slovenská spoločnosť IFC Media spolu s mníchovskou spoločnosťou Your Family Entertainment AG. Vo vysielaní prináša iba programy v slovenskom jazyku. Z aktuálneho programu vyberáme napr. Teletubbies, Požiarnik Sam, Máša a medveď, Volám sa Caillou, Agi Bagi, Ruby z dúhy, Rev a motoroví miláčikovia a ďalšie. Kompletný program stanice RIK je k dispozícii v sekcii TV program.

Klienti satelitnej služby nájdu TV RIK v kanálovej mape utorok 6. septembra 2022. Užívatelia starších CA modulov si ho môžu naladiť podľa nižšie uvedených parametrov.

TIP: DIGI TV zvyšuje po dlhých rokoch cenu základného balíka Štandard

Doplnené:

V kanálovej mape satelitnej služby je TV RIK dostupná na pozícii číslo 57 v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4), kde bola doteraz stanica JimJam. JimJam je od dnešného dňa na novej pozícii číslo 62.

Technické parametre pre príjem TV RiK :
Družica: Thor 5/6/7 a Intelsat 10-02 (0.8°W)
Frekvencia: 12456 MHz
Polarizácia: V
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: TV RiK
Provider: Slovak Telekom
Video formát: MPEG-4
Kódovanie: 1882 (Nagravision), 1886 (Nagravision), 0B1C (Conax)
Programová pozícia: 57

PIDy:
Video PID: 2602
Audio PID: 2603
Audio stopy: 2603 slk (AAC)
PCR PID: 2602
PMT PID: 2601
TSID: 2809
0NID: 0187
SID: 9026
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Hlavně by měl Slovak Telekom překlopit ten kvalitní filmový kanál Film Europe z SD do HD! Nově aj zařadil ten další kanál Film Europe + od této společnosti a případně překlopit do HD aj ten Film +.

    Pokud eště zařadily aj ten Love Nature HD a případně aj FilmBox Arthouse s Arcadia World tak by pak byl Slovak Telekom vůbec nejlepší poskytovatel TV služeb a „Jednotka“ ze satelitních služeb na Slovensku.

  2. Moju dceru vobec TV nezaujima, ale ked nieco sledovala, tak prave TV Rik. Trnto kanal mala aj mama, svokra, suseda, len nie my doma. Tak som musel zrusit Digi a prejst k inej spolocnosti. Pozde, skoda, nebolo to davno, co som ich zrusil.

  3. DiGi kábel Prievidza- spustil od septembra kódovanie káblovej televízie. Na príjem je potrebné zaradenie od DIGI ( karta alebo stb). Bez tohoto zariadenia príjem nieje možný.

    1. @Peter uz to ide dnes to pridali do ponuky. Nie od včera.

  4. Škoda, že RIK aj skylink nepridá. Deti ju mali rady, keď ju nahradili Jojkom, tak sa prestali na ňu dívať.

Komentáre už nie sú povolené.