Reklama

DIGI TV zvyšuje po dlhých rokoch cenu základného balíka Štandard

Od 1. novembra bude platiť pre klientov DIGI Slovakia nový cenník. Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk budú platiť viac predplatitelia najnižšieho balíka Štandard. Zmena sa dotkne klientov satelitnej DIGI TV. Ceny balíkov na káblovke ostávajú bez zmeny.
Pokračovanie nižšie:

Inflácia a vývoj situácie na trhu spôsobili, že sme, žiaľ, nútení pristúpiť k miernej úprave ceny, podobne ako iní operátori na trhu. Mesačný poplatok za základný balík Satelit Štandard bude navýšený o 1,00 € mesačne,“ informuje operátor. Od 1. novembra sa tak zvýši cena balíka Štandard z 9,60 € na 10,60 € mesačne. Ceny vyšších (Premium, Platinum) a extra balíkov (Extra HBO, Extra HBO + HBO MAX a Extra HU+), ako aj prenájmu koncových zariadení či doplnkových služieb sa nemenia.

BalíkCeny do 31.10.2022Ceny od 1.11.2022
Štandard9,6 €10,60 €
Premium14,6 €14,6 €
Platitum19,6 €19,6 €
Extra HBO6 €6 €
Extra HBO + HBO Max8 €8 €
Extra HU+3,3 €3,3 €

Prvé faktúry za november s vyššou cenou prídu zákazníkom operátora koncom októbra. Klienti, ktorí s navýšením ceny základného balíka Štandard nesúhlasia, majú právo podľa zákona na odstúpenie od zmluvy bez akýchkoľvek sankcií. Toto právo bez sankcií môžu využiť klienti najneskôr do 31.10.2022.

Kompletnú ponuku satelitnej služby DIGI TV si môžete pozrieť v sekcii Frekvencie, kde sú tiež dostupné všetky potrebné parametre pre príjem.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dalo sa to čakať ze cena pôjde hore aj u Digi TV. Aspoň ze mam Premium. Len dúfam že tam cena ostane taka aka je. Nuž za kvalitu sa platí.Za mna za Digi TV som spokojný mam aj Premier League aj Ligu Majstrov.

  2. Sa cudujem ludom, ze su stale ochotni platit za reklamy nemale poplatky, ked programova struktura je ako pred 30 rokmi.

    1. Sa čudujem že sa čuduješ. Veď v linearnej tv nič iné nie je. Televízie ťažia z tejto formy peniaze ako sa len dá, lebo za 5-7 rokov už budú karty rozdané inak.

Komentáre už nie sú povolené.