Reklama

Magio Sat a DIGI TV: Na družici sú dve verzie Canal+ Sport + ďalšie v internetových aplikáciách

Slovak Telekom dnes spustil satelitnú distribúciu staníc Canal+ Sport a Canal+ Sport 2. Vysielanie oboch športových kanálov je dostupné v HD kvalite (HD/MPEG-4). Klienti satelitných služieb Magio Sat, DIGI TV a T-Mobile Sat ich majú sprístupnené z družice Intelsat 10-02 (0,8°W), frekvencie 12 607 MHz (Pol. V). Všetky programy sú od začiatku kódované systémami Nagravision a Conax.
Pokračovanie nižšie:

Canal+ Sport odštartoval oficiálne svoje vysielanie tento štvrtok 4. augusta 2022 o 18:00 hod.. Vo vysielaní sa zameriava výlučne na najvyššiu anglickú futbalovú ligu Premier League. Okrem priamych prenosov a záznamov budú divákom k dispozícii aj ďalšie relácie ako zápasové štúdio MatchTime, talkšou Premier Club či magazín o virtuálnej hre Fantasy Show a ďalšie.

Canal+ Sport 2 je občasný kanál, ktorý bude vysielať iba v čase súbežne hraných viacerých zápasov, podobne ako Canal+ Sport 3 až Canal+ Sport 7. Stanice Canal+ Sport 3 až Canal+ Sport 7 však na satelite dostupné nebudú. Klienti ich môžu nájsť iba v internetových službách Magio Go či DIGI Go.

Kompletný a vždy aktuálny program všetkých staníc Canal+ Sport (vrátane Canal+ Sport 2 až Canal+ Sport 7) môžete nájsť už teraz v sekcii TV program, prípadne na špeciálnej podstránke venovanej práve staniciam Canal+ Sport.

Magio Sat zaradil programy Canal+ Sport HD a Canal+ Sport 2 HD do služby L, DIGI TV ich má v balíku Premium. K staniciam majú samozrejme prístup aj predplatitelia IPTV služby Magio TV, káblovej DIGI TV, ako aj internetových Magio Go a DIGI Go.

TIP: Canal+ Sport aj pre zákazníkov Telekomu, DIGI Slovakia a T-Mobile ČR

So zaradením športových staníc z dielne Canal+ Sport došlo v kanálovej mape Magio Sat aj k niekoľkým presunom. RTVS Šport je po novom na pozícii 76, FightBox na 105 a Arena Sport na 75. Celý zoznam zmien prinášame v tabuľke nižšie. DIGI TV poradie staníc po zaradení Canal+ Sport nemenila.

Prečítajte si tiež: Prvé kolo Premier League naživo na Canal+ Sport

Zmeny v kanálovej mape Magio Sat v tomto týždni

Názov stanicePôvodná pozíciaNová pozícia
RTVS Sport HD6476
Travel XP104
CANAL+ Sport HD64
CANAL+ Sport 2 HD65
FightBox75105
Arena Sport HD6575

Technické parametre pre príjem Canal+ Sport HD a Canal+ Sport 2 HD:

NázovPozíciaFrekvenciaPol.FECSRNorma/ModuláciaKódovanie
CANAL+ Sport HD (MPEG-4)64 (Magio Sat) a 48 (DIGI TV)12607 MHzV3/528800DVB-S2 / QPSK1882 (Nagravision), 1886 (Nagravision), 0B1C (Conax)
CANAL+ Sport 2 HD (MPEG-4)65 (Magio Sat) a 49 (DIGI TV)12607 MHzV3/528800DVB-S2 / QPSK1882 (Nagravision), 1886 (Nagravision), 0B1C (Conax)

PIDy:

NázovV PIDSID.PCR PIDPMT PIDAudio
CANAL+ Sport HD (TV/MPEG-4)140211014140214011403 slk (AAC)
CANAL+ Sport 2 HD (TV/MPEG-4)190211019190219011903 cze (AAC)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Takto to má nejak vyzerať, aby si ten futbal mohlo pozrieť viac ľudí bez toho aby si človek platil ešte jedného operátora… ešte novasporty 3,4 pridať do skylinku a bude to v pohode

    1. Veru tak tie nova sporty 3,4 na oplatku za canal plus sport dat do skylinku

    2. To viki: Na aku oplatku? Nova Sport 3 a 4 nevlastni a ani neprevadzkuje Telekom. Telekom nema nic spolocne s tym, ako sa Skylink dohodne so CME

  2. Ja som zas a znova maximálne spokojný s magiom…telka, magio boxy, internet a úplne každý jeden šport je na nich dostupný, klobúk dole tak sa robí pre zákazníka (neriešim ceny za všetky služby, stačí Vám iba Magio go a tam to máte všetko)

    1. pretočiť parabolu a aktivovať kartu freesat na zák. linke freesatu…

  3. No všetko ja mám to slávne Magio Go cez net a je tam hovno žiadny Canal+Šport počkám do zajtra ak ho nepridajú končím z Magiom…..

    1. Treba skúsiť sa odhlásiť a znovu prihlásiť…malo by to pomôcť..Asi ste boli zo zariadením mimo internetu a tým pádom vám nenabehla automatická aktualizácia. Ale sú tam všetky…môžem vás uistiť.

  4. Inak som si vsimol, ze Magio ma v ponuke aj cesku TV Relax… uz asi rok, ale nikde nie je. Ta TV nestoji za nic, ale uz len z principu, ked ju uvadzaju v ponuke, preco ju nemame? Neviete to zistit prosim?

    1. Klasická nedôslednosť, zabudli ju vymazať zo svojej ponuky. Ale keďže je to TV o ničom, netreba riešiť.

  5. @ Peter 05.08.2022 o 20:01 .

    TV Relax není česká ale moravskoslezská TV zrovna tak jako TV Noe!!!

    Tady to máš:

    “ Informace o společnosti

    Držitelem licence k provozování programu TV RELAX je společnost TP Pohoda s.r.o., Stavební 992/1,708 00 Ostrava – Poruba. Společnost je zapsána u Krajského soudu v Ostravě, složka C 50459, IČ 268 52 683. “

    Jestli je podle tebe Ostrava v Čechách tak se vrať do ZŠ.

    Ostrava je totiž současně na území Moravy aj Slezska, existuje aj Moravská Ostrava a Slezská Ostrava jako městské části Ostravy.

    1. Zdenek, nevedel som ze vysiela z Ostravy. Myslel som ceska, ako z Ceskej republiky, tak prepac ak sa Ta to dotklo, ale urazat hned nemusis. Napriek tomu ze som zo Slovenska, celu vasu republiku velmi dobre poznam, mam slusne precestovanu a mam tam aj celkom rozvetvenu rodinu. A ano, niekolkokrat som bol aj v Ostrave. Ale uprimne takuto podrazdenu reakciu som necakal.

  6. @ Peter 06.08.2022 o 2:25 :

    Evidentně jsi nepochopil jak jsem to myslel. Rozhodně to nebylo ve zlém ale abych tě dohnal k přemýšlení a ověření než napíšeš něco takového. Taky by se ti nelíbilo kdybych něco slovenské označoval např. za uherské.

    Chápu že jsi zmatený od Čechů z českých celoplošných TV kde Češi běžně a úplně vždy ignorují Moravu ze Slezskem včetně moravské a slezské národnosti.
    Chce to používat vlastní rozum a nenechat se ovlivňovat Čechy z českých médií. Toto samé dělali Češi za federace aj Slovákům a Slovensku že vše bylo jen české a podobně.
    Např. víno z české republiky také není české ale je to moravské a nebo v malé míře aj české s Čech.
    Čechy bych za toto ignorantství furt kopal někde ale když to tak dělá Slovák tak mě to mrzí když to samé se dopouštěli Češi aj na vás Slovácích.
    Podle Čechů jsou např. Brno a Olomouc české města aj když to jsou moravské města, zrovna tak není Opava česká ale Slezská.
    Češi jsou takoví ignoranti že např. neoprávněně a vlastně protizákonně používají československou vlajku jako nynější vlajku české republiky. Např. pro mě to byla a vždy bude jedině zástava Československa a jako zástavu české republiky ji neuznávám a nikdy uznávat nebudu. Velmi mě mrzí že Slovensko na
    nezažalovalo Českou republiku k mezinárodnímu soudu za tuto zlodějnu.

    1. Okrem toho, že si ufňukaný nacionalista, tam máš aj logické chyby. Keď sa povie „český“, nemusí sa to týkať českého národa, ale ČR. Takže to nie je žiadne ignorantstvo. Uhorsko na rozdiel od ČR neexistuje, takže tvoj príklad je na hlavu – iba ak by niekto povedal, že v 17. storočí bola trebárs Trnava uhorské mesto, tak by to sedelo. Moravské víno označujú aj Česi ako moravské – nikdy som sa nestretol s tým, že by si ho privlastňovali, tak netrep. A s tou vlajkou tiež nemáš celkom pravdu, lebo ČR sa stala z hľadiska medzinárodného práva následníckym štátom ČSFR, čo síce nedáva automaticky právo na vlajku materského štátu, ale je to logické. Ak by sa Slovensko súdilo o vlajku, najlepší možný výsledok by bol ten, že by ani ČR, ani SR nemalo vlajku ČSFR, ale Slovensku by nepripadla. Takže škoda času a úsilia. Choď svoje usmoklené nacionalistické kraviny prezentovať inam, ok?

    2. A kde máš v dokladoch – občianskom, pase, vodičáku… uvedený štát Morava resp. Slezsko a moravskú resp. slezskú národnosť ? ! ? No nikde ! ! !

  7. Vitazom tohto vsetkeho humbuku okolo PL je zakaznik Telekomu a DIGI SK. Rozsirena ponuka na Premiere Sport a k tomu C+Sporty aj so specialnymi feedmi v apke. Byt zakaznikom Skylinku a Orangeu, prechadzam k Telekomu.

    1. Orange je na tom v porovnaní so Skylinkom ešte stále relatívne dobre. Hoci celkom nerozumiem, či Premiere sport 1 vyradili z vlastnej unáhlenosti alebo sa zmenili podmienky zo strany O2. Bude zaujímavé, či sa Canal + ešte v Orangei objaví respektíve či Skylink od O2 vyrokuje za C+ Premiere sporty, alebo aspoň sublicencie pre Canal +. Tým by Skylink popri PL získal aj slušnú porciu ďalšieho športového obsahu.

    2. Skylink a O2 boli ťažké rokovania, pretože O2 požaduje aby Skylink za c+ šport na oplátku zobral premiér športy, ns3+4 ale aby aj niečo doplatil.
      Čiže O2 chce predať viac kanálov a chce mať za to zaplatené. To ale Skylink nechce. Neviem či prídu k dohode.

  8. @Igor: môže O2 ,,predať“ Nova sporty? Nie je na to potrebný súhlas CME? Myslím si, že je v záujme O2 získať C+ Sport keďže ak by to nezískali zostali by športovému operátorovi, ako sa profilujú iba vlastná O2 TV a Nova sporty. Navyše, dohoda O2 s Novou o sublicencii na prenosy pre PS môže niečo predznamenávať. Podľa mňa by kompromisom mohlo byť zaradenie PS 1 a PS 2, respektíve len PS 1 do Skylinku, ktorý by tým pádom mali iba operátori s PL. Uvidíme ako to dopadne 🙂

    1. nie nie je potrebný súhlas CME, lebo oni sú len servisná firma pre vysielanie športového obsahu O2..

  9. Mne ide na DiGi sat len – Canal+sport 2. Prečo nemám aj Canal+sport ??? Mám niečo preladiť??? Mám zaplatený rozšírený športový balík a prijímač od DiGi – Kaon. Ďakujem za radu.

    1. Čo máš na predvoľbe 48? Skús vypnúť box s diaľkovým na 10 minút a potom zapni a pozri zase 48.

Komentáre už nie sú povolené.