Reklama

Skylink zaradil do ponuky Canal+ Sport a spustil predpredaj nových TV balíkov

Prevádzkovateľ satelitnej služby Skylink, ako aj internetovej Skylink Live TV, dnes oficiálne zaradil do ponuky novú športovú stanicu Canal+ Sport. Vysielanie je k dispozícii vo vysokom rozlíšení (HD/MPEG-4). Predplatitelia satelitnej služby si môžu program naladiť z družice Astra 3B (23,5°E), frekvencie 11 973 MHz. Užívatelia zariadení so zapnutou funkciou FastScan nájdu stanicu po dnešnej aktualizácii na pozícii číslo 4 (SR aj ČR). Vysielanie je od začiatku kódované systémami Irdeto, Conax, Nagravision a Viaccess. Pri systéme Irdeto je aktivované vyššie zabezpečenie.
Pokračovanie nižšie:

Oficiálny štart programu Canal+ Sport s anglickou futbalovou Premier League je naplánovaný na začiatok augusta. Do oficiálneho štartu bude divákom k dispozícii iba promo vysielanie.

So zaradením stanice do ponuky spustil Skylink tiež predpredaj svojich dvoch nových programových balíkov Kombi+ a Canal+ Sport súčasťou ktorých bude práve nový športový kanál Canal+ Sport.

Internetová Skylink Live TV

Canal+ Sport bude k dispozícii iba predplatiteľom programových balíkov Kombi+ a Canal+ Sport. Vo zvyšných programových službách kanál dostupný nebude.

Záujemcovia si môžu predplatné balíčka Kombi+ kúpiť už teraz za akciovú cenu 13,90 eura mesačne na prvé tri mesiace. Od 4. mesiaca sa cena zvýši na štandardných 15,90 €. Cena za prémiový balík Canal+ Sport je 7,49 €/mesiac. Vybraný balíček bude aktívny klientom ihneď po objednávke, ale účtovacie obdobie sa začne až 4. 8. 2022, spolu so štartom vysielania programu Canal+ Sport.

Satelitná služba Skylink

Aj pre klientov satelitnej služby bude Canal+ Sport dostupný iba v nových programových balíkoch Kombi+, Canal+ Sport a navyše aj Komplet. Balík Kombi+ bude obsahovať všetky programy doterajšieho balíka Kombi. Navyše má byť práve nový športový program Canal+ Sport, ktorý sa zameria vo vysielaní primárne na anglickú futbalovú Premier League. Cena nového balíka s Canal+ Sport bude však minimálne o 2 eurá mesačne vyššia. Za balík Kombi+ tak zaplatia klienti satelitnej služby v akcii 17,90 € mesačne, respektíve 214,80 € za rok. Po ukončení akcie bude štandardná cena za balík Kombi+ 19,90 € mesačne alebo 238,80 € ročne. Súčasťou predplatného je aj prístup k mobilnej službe Skylink Live TV, kde budú dostupné všetky prenosy z Premier League. Aj v tomto prípade bude vybraný balíček aktívny klientom ihneď po objednávke, ale účtovacie obdobie sa začne až 4. 8. 2022, spolu so štartom vysielania programu Canal+ Sport.

V prípade, že má klient aktivovaný nižší balík na dlhšiu dobu, môže prejsť od augusta 2022 bez problémov na vyšší balík Kombi+ prípadne si predplatiť samostatný balík Canal+ Sport, podľa toho čo mu viac vyhovuje.

TIP: Premier League na Skylinku: Operátor ponúkne najbližšiu sezónu naživo všetkých 380 zápasov s komentárom

Čo ponúkne Canal+ Sport

Canal+ Sport prinesie divákom všetky zápasy anglickej Premier League v priamom prenose (iba v internetovej aplikácii Skylink Live TV). Dostupný bude aj takzvaný konferenčný prenos, ktorý bude v reálnom čase „preskakovať“ medzi súbežne hranými zápasmi a ponúkne tak pre športových fanúšikov to najlepšie, čo sa aktuálne na jednotlivých ihriskách deje. Chýbať nebudú ani zápasové štúdiá, prémiová talk show a športové magazíny.

Technické parametre pre príjem CANAL+ Sport :
Družica: Astra 3B (23.5°E)
Frekvencia: 11973 MHz
Polarizácia: V
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: CANAL+ Sport
Provider: M7 Group
Video formát: MPEG-4
Kódovanie: 0624 (Irdeto), 0653 (Irdeto), 0B02 (Conax), 181D (Nagravision), 0500 (Viaccess)
Programová pozícia: 4

PIDy:
Video PID: 3310
Audio PID: 3320
Audio stopy: 3320 cze (MPEG)
PCR PID: 3310
PMT PID: 3300
TSID: 3214
0NID: 0003
SID: 14133
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zkoušel sem včil 11.973 proladit a doladil sa 3x Canal+ Šport.

    Canal+ Sport, Canal+ Sport CZ a Canal+ Sport SK.

    Na kartu Skylink mi to nende, v Skylink LIVE ano
    a to na pozíci 4 s názvem CANAL+ Sport mezi Markíza HD a TV JOJ HD.

    Moc by mňa zajímalo kdy sa konečně Skylinku laskavě uráčí konečně do
    Skylink LIVE zařadit Trojku a RTVS Šport.

    Toto už je opravdu úbohé a trapné!!! Hlavně že M7 vyšachovalo
    s RTVS Towercom a na druhé straně táto jejich totální neschopnost a totální ignorance!!!

    1. Mam kombi a mne to ide nic nepise o zakodovani som zvedavy ale do kedy mam kartu Skylink Ice v irdetoboxe.

    2. ZOLY: a to má Jojka v zmluve so Skylinkom, kvôli Joj Športu? Lebo ak nie, tak na nejaký súhlas Joj Group s prepáčením se*e pes. A ak by to v tej zmluve aj mali, tak prečo Skylink do Skylink Live nezaradí aspoň Trojku? Dáko mi to celé nesedí…

    3. ZOLY
      Je to možné, hoci to nie je nijako právne vymáhateľné. Sú dva dôvody, prečo nie je RTVS šport v Skylink live, ktoré ma napadajú:
      1. externá spoločnosť, ktorá zabezpečuje konektivitu pre streamovania programov RTVS požaduje od vysielateľov buď peniaze, alebo iné technické vybavenie/zabezpečenie pre preberanie streamov. Prip. treba platiť providerovi za prístupový bod (Six…?).
      2. Joj Group mohla pri zaradení joj šport (do Skylink live) požadovať od providera nezaradenie iné programu do ott služby. Možno je za tým aj to, že nezaradenim RTVS šport do ponuky joj Group zazmuri oči nad šírením ČT šport na Slovensku.

  2. Prečo vo frashcen je na 4 prečo neni na okolo športových programov 98 – 113

    1. Protože jim asi spadla těhla na lebeňu jinak to nedává logiku .

      To samé a ještě dokonce horší je dat Minimax na 514 hned za pécka teda hned za trtkačku!!! To nemohli dat za Jojko na konec kanálů pro děcka před hudební stanice?!?

    2. Minimax je 2x. Sk na 167 a CZ na 514. Prečo 4? Aby to všetci videli.

    3. Lebo si myslia, že keď to nadrbú medzi kanály, ktoré sú v základnej ponuke a pri prepínaní divákovi vyskočí info, že na daný kanál nemáte predplatený balíček, že takto si zákazník daný program zakúpi… ja som zákazník skylinku, mám balík mini ale sledujem iba verejnoprávne tv… správy, občas nejaký dokument či film…. na ostatné nemám čas… skylinku a týchto ich nezmyslov ako platený prémiový kanál na prednej pozícii, detský kanál minimax za porno stanicami… už mám plné zuby

    4. No já si tv stanice proladím fastscanem a potom si je poskládám jak se mi to hodí. Nic na tom není.

    5. @ kolenac.

      Ve Skylink Live sa možeš postavit aj na hlavu a stejně to neposkládáš podle sebe!!!

    6. @ Hetfield 19.07.2022 o 17:22

      O tom to Minimaxu e tu psal a máš pravdu s tím dat jen jednu stanicu pro děcka úplně nakonec a to ještě hned za trtkačku.

      Toto je opravdu vrchol totální debily a vetší už snad ani nemože byt!!! Moc rád bych sa osobně sešel s Jarinem aby mě z očí do očím tuto vrcholnou debilitu rozumně a logicky vysvětlil.

    7. lebo je to najnovšia novinka, ktorej robia predajné promo

  3. @ hugo 19.07.2022 o 15:53

    Prosím nepiš capiny a nezaváděj. V Skylink Live SK není na pozici 167 Minimax SK jak píšeš protože tato pozice tam není vůbec obsazená. Pozice 167 je obsazená pouze v satelitním FASTSCANu kde má byt na dle jejich dokumentů na této pozici Nick Jr Czech který ale vůbec není v nabídce Skylink Live. Na pozici 514 v Skylink Live je opravdu reálně Minimax CZ aj když by tam měl byt správně Minimax SK. Takže toto jen potvrzuje to že ve Skylinku jsou opravdu úplně mimo když do slovenské nabídky Skylink Live SK nacpou Minimax CZ kde je kopa českých reklam Když existuje slovenská verze se slovenskýma reklamama jak jsem to včil monitoroval. Na Minimaxech CZ A SK nejsou reklamy v tu samou dobu ale úplně rozdílně. A kde mají ten Minimax SK tito exoti?§? Ten kdo to tam takto zařadil musel byt opravdu při zařazování do Skylink Live SK pěkně nacápany.

  4. Skylink live je nepovedená apka. Proto mám Skylink a Antik na satu. IPTV mám Sledovánítv.cz tam si můžeš přesouvat stanice podle svého a v lepší obrazové kvalitě

  5. Je logické,že Canal+Sport dali na predné pozície.Predpokladam ,ak vzniknú ďalšie ako napr.Canal+Cinema,alebo Canal+Planete,tak budú takisto na prvých pozíciách.Su to ich stanice a tie sa dostanú na prvé pozície a až potom pôjdu ďalšie.

  6. Načo kúpil Skylink freesat, keď naň kašle. Ide to (aj faktúry) pod menom Skylink, ale žiadne novinky, iba na Astre. Mali to nechať u UPC a nedráždili by divákov.

  7. @ Divák 21.07.2022 o 10:53

    Protože freeSAT nakonec na pozici 0,8°W definitivně skončí a zákazníci freeSAT budou muset přetočit na 23,5°E a nebo vypovědět služby freeSATu.
    Pokud to chtějí nejpozději do kobce tohoto roku opustit pozici 0,8°W tak je logické že už nemá na tuto pozici přidávat nové stanice a podobně. Pokud zákazník freeSAT přetočí na Skylink tak nemusí měnit ani dekódovací kartu protože na 23,5°E je připojeno aj dekódování karet freeSAT.
    Pokud přetočíš na Skylink tak přijdeš jen o ty stanice co u freeSATu jsou a u Skylinku bohužel ne.
    Jedná se hlavně o dětský Boomerang kde je možnost aj volby polské audio stopy oproti Skylinku kde jen angličtina.
    Dále jsou ve freeSAtu navíc stanice Fashion TV, navíc AXN CE k AXN Czech, ještě aj navíc původní TV Paprika co je aj pro maďarský trh k verzi TV Paprika CZ/SK, hudební stanice MTV 90s, MTV Hits, club MTV, NickMusic. Mooz Dance a nakonec hromada maďarských stanic co nejsou ve Skylinku pokud máš po maďarsky.
    Ten kdo má rád hudbu tak ho plně chápu že nechce přetáčet na 23,5°E když M7 tam není schopné zařadit ty chybějící hudební stanice co má freeSAT a Skylink ne!!!
    Aj u toho Boomerangu na 23,5°E by mohli přidat tu polskou audio stopu k té anglické.

Komentáre už nie sú povolené.