Reklama

Skylink začal testovať na satelite novú športovú stanicu Canal+ Sport, oficiálne ju predstaví koncom mesiaca

Približne o tri týždne odštartuje na Slovensku a v Českej republike nová športová stanica Canal+ Sport, za ktorou bude stáť spoločnosť Canal+ Luxembourg, prevádzkovateľ satelitných služieb Skylink, freeSAT, ako aj internetovej Skylink Live TV. Technické testy programu sú už k dispozícii prostredníctvom družice Astra 3B (23,5°E), na frekvencii 11 973 MHz. Vysielanie je od začiatku kódované systémami Irdeto, Conax, Nagravision a Viaccess. Aktuálne sa jedná však iba o neverejne testy, ktoré nie sú k dispozícii pre koncových zákazníkov. Z uvedeného dôvodu nebol zatiaľ kanál zaradený ani do zoznamu FastScan.
Pokračovanie nižšie:

Oficiálny štart programu Canal+ Sport s anglickou futbalovou Premier League je naplánovaný na 5. augusta 2022. Novinárom chce prevádzkovateľ predstaviť stanicu v stredu 27. júla, kedy predstaví médiám nielen celý tím programu, ale aj grafiku, ukážky zneliek, vzhľad zápasového štúdia, elektronickú ceruzku a analytické nástroje pre divácky zážitok.

TIP: Premier League na Skylinku: Operátor ponúkne najbližšiu sezónu naživo všetkých 380 zápasov s komentárom

Už v tejto chvíli je jasné, že prenosy z anglickej najvyššie futbalovej Premier League na Slovensku a v Českej republike budú môcť po novom sledovať určite klienti satelitných služieb Skylink, Skylink TV pre Orange, ako aj internetovej Skylink Live TV. S ďalšími operátormi prebiehajú rokovania.

Pre klientov Skylinku bude Canal+ Sport k dispozícii iba predplatiteľom programových balíkov Kombi+, Komplet a Canal+ Sport. Vo zvyšných programových službách kanál dostupný nebude.

TV program stanice Canal+ Sport zatiaľ zverejnený nie je. Mali by sme ho mať k dispozícii už čoskoro. V prípade, ak nám ho Canal+ sprístupní, bude pridaný okamžite do nášho TV programu, podobne ako Skylink 7 či Canal+ Domo. Samozrejmosťou bude tiež zaradenie programu do sekcie Šport v TV naživo.

Technické parametre pre príjem CANAL+ Sport :
Družica: Astra 3B (23.5°E)
Frekvencia: 11973 MHz
Polarizácia: V
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: CANAL+ Sport
Provider: M7 Group
Video formát: MPEG-4
Kódovanie: 0624 (Irdeto), 0653 (Irdeto), 0B02 (Conax), 181D (Nagravision), 0500 (Viaccess)

PIDy:
Video PID: 3310
Audio PID: 3320
Audio stopy: 3320 cze (MPEG)
PCR PID: 3310
PMT PID: 3300
TSID: 3214
0NID: 0003
SID: 14133
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ja si platim kombi a nemyslite si ze kvoli jednemu programu prejdem na kombi plus jedine pravy fanusik fubalu by to dokazal urobit a ten veru nie som.

    1. Ak nebudú Nova Sport 3 a Nova Sport 4, nedávalo by to zmysel. Ja počítam, že ich pridajú do Kombi+.

    2. Lenže balík kombi sa zruší a nahradí ho kombi+ …. tak ak budeš chcieť naďalej sledovať programy, ktoré sú dostupné iba v balíku kombi, tak si budeš musieť priplatiť alebo prejdeš na nižší balík multi, smart či mini 😀

  2. @ZOLY: nie celkom. Skylink ponúka možnosť ponechať si súčastný balík Kombi za nezmenenú cenu za predpokladu, že si ho ,,neprerušene“ platí.

  3. Nech vrátia Eurosport 1 2 a kvalitne stanice ako Discovery animal planet,…
    To patrí naspäť!

    1. @ Franta 15.07.2022 o 17:10 :

      S tím tvojim „a kvalitne stanice ako Discovery animal planet,…“ si mě opradu moc pobavil. Aj se sa málem pochcal smíchy!

      Možeš mi laskavě napsat v čem sú stanice od USA skupiny kvalitní. To že sa občané USA (kteří sú úplně jiní než Evropani) a dívajú úplně na všecko díve mě s jejich mentalitou vůbec nepřekvapuje.

      Skupina Discovery vydírá operátory s vyskokou cenou vydírá přes stanice Eurosport které záměrně k této aktivitě odkoupili.
      Aj když má operátor v nabídce Eurosport 1 + 2 tak stejně musí mět zákazník ještě aj ten internetový Eurosport Player aby mohl sledovat plnohodnotně tenis.
      Na Eurosporu 1 není tenis vůbec a na dvojce většinou dávají vždy ten zápas který je pro diváka v bývalém Československu většinou vždy ten co nejméně atraktivní.

      ¨Dále ten tvoj zmíněný Animal Planet úplně o ničem co ze týče přírody a jen tam je o zachraňování psů koček a psů a podobně. Kvalitní přírodopisné kanály jsou jedině Love Nature s Nat Geo Wild nebo ještě maximálně ten Viasat Nature.

      Za mne je od skupiny Discovery sledovatelný pouze ten Eurosport 2 pokud je tam Tenis. Jinak dle mě na tom Eurosportu jen cyklistika a ten kulečník nebo cosi tomu podobného a už lautr nic jiného dalšího !!!

      V žádném případě nechci obhajovat Skylink a v tomto jediném jim dávám za pravdu že tuhle skupinu poslali do kelu když za ty hovadiny co šíří chtěly nehorázné peníze!!!

      Já mám kabel UPC a ty nesledovatelné „s r a č k y “ od ani nepřepínám a je mi na grcání když se jen občas ze zajímavosti podívám na EPG co tam šíří za nesledovatelný hnoj.

  4. Na ofiko website Skylinku nefiguruje paket Canal+ sport . Ako si ho mam predplatit, ked na oficialnej stranke poskytovatela pay-tv Skylink v ponuke nieje 😀

    1. cenník platný od 1.8.22 bude možné predplatiť cca od 23.7.22

  5. Mam predplateny paket „zaciatok“ od Antiksatu za 0,99€/ mesiac. Antiksat Canal+sport mat nebude, tak si na skusku asi zaplatim predrazeny Skylink balik Canal+ sport za 7,49€/ mesiac. Mne to pride ako neuveritelny cenovy nepomer, napriek tomu aspon na chvilu Canal+ sport vyskusam! Bude sa dat zaplatit od augusta 2022?

    1. pl je najdrahšia podívaná na svete, možné predplatiť od 23.7.22

    2. Začiatok alebo Pre začiatok? Je to rozdiel… Ja mám ešte pre začiatok za 0.99€…

    3. Drevorubac
      Samotný c+šport je predražený. Chcú ryzovat na zákazníkoch iných platforiem, ktorí nechcú prechádzať, ale chcú mať PL. Lenže taký človek by potreboval aj kartu/modul prip. prijímač a zaplatiť za registráciu. Súčasných klientov Skylinku so základnými nižšími balikmi chce „motivovať“ predplatiť si vyšší balík kombi+. Som zvedavý, či pred koncom trojročného obdobia PL nezruší balík kombi (údajne pre malý záujem predplatiteľov), aby nemusel rušiť balík kombi+ ak nezíska nejakú ligu na ďalšie obdobie a c+ šport stratí význam. Alebo preplatia súčasných držiteľov práv a budú vysielať najvyššiu CZ+SK ligu a možno nejakú francúzsku a poľsku ligu.

    4. zakaznik, mas pravdu. Mam predplateny Antiksat balik „pre zaciatok“ do konca roku 2024.

  6. načo vám je program na tuto stanicu?od rána do večera tam budu len rôzne magaziny-reportáže o PL + priame prenosy a záznamy PL…inak povedané premna velke sklamanie,že celá stanica bude 3 roky vysielať len PL…keby aspon ešte niečo dokupili na vyplnenie času…ved Premiersport1 vysielala PL ale k tomu tam dali aj 2 anglicku ligu..škotsku ligu..ufc

    1. práva na pl sú každé 3 roky drahšie a drahšie—telekom už nenašiel teraz voľné prostriedky…

  7. Igor, viem…Kartu Skylink s CAM Irdeto mam registrovanu a aktivovanu davno. V roku 2020 som prave kvoli cenam Skylinku presiel na Antiksat, ktory ludi nezdiera poplatkami za aktivaciu karty ako nenazraty Skylink. Napriek tomu skusim na mesiac zaplatit balik Canal+ sport .

    1. Tak este si skontroluj ci si nepresvihol rok od poslednej aktivacie balika inak je potrebne zaplatit reaktivacny poplatok.

    2. Co? Preco? Zdieraju aj reaktivacnym poplatkom? Kolko stoji reaktivacia? Tak to by Canal+ sport bol riadne predrazeny aj s reaktivaciou karty…

    3. Prave na takych odidencov v cenniku mysleli polozkou 8 € 😀

    4. Aha…Tak to potom kaslem na cely Canal+ sport, ak mam zaplatit za jednu TV stanicu s reaktivaciou Skylink karty 15,49€/ mesiac. Su aj ine sposoby ako pozerat Premier League 😀

    5. Drevorubac
      Reaktivacny poplatok je jednorazovy plati sa na zaciatku opatovnej obnovy karty. Potom uz platis len za zvoleny balik programov.
      Ak nie je Skylink uplne mimo odpusti reaktivacny poplatok aspon na dva mesiace od zacatia PL, potom moze dufat, ze sa mu par sto deaktivovanych kariet ozivi.

  8. Kedy dá Skylink na všetky programy vyššie zabezpečenia layer 2 ???

    1. nikdy, lebo by stratil zákazníkov s necertifikovanými STB, bude prebiehať len postupná výmena kariet na nagru, čo bude trvať cca 10 rokov…

Komentáre už nie sú povolené.