Reklama

Lepšia.TV s novým programovým balíkom Max

Internetová služba Lepšia.TV začala ponúkať už aj pre slovenských klientov úplne nový programový balík pod názvom Max. Ten obsahuje viacero programov, ktoré doteraz v službe neboli, vrátane niekoľkých staníc v UHD (4K) kvalite. Okrem toho došlo k premenovaniu doterajšieho balíka Standard na Klasik.
Pokračovanie nižšie:

Balík Max má oproti balíku Klasik o 10 staníc viac, konkrétne sú to Nova International, Fishing and Hunting, FightBox, Nova Sport 1, Nova Sport 2, AXN, AXN White, AXN Black, NASA TV UHD a Extasy 4K. V UHD kvalite budú mať k dispozícii zákazníci tiež Love Nature 4K či Lounge TV 4K, zatiaľ čo predplatitelia nižších balíkov ich budú mať aj naďalej v HD. Navyše u niektorých programoch je archív až na 100 dní spätne.

Balíček Lepšia.TV Max si môžu klienti predplatiť na prvý mesiac za 7.39 € a každý ďalší potom 11,49 € mesačne. Ceny doterajších balíkov sa nemenili. Všetky balíky sú bez viazanosti.

Prehľad programových balíkov služby Lepšia.TV

BalíkŠtandardná cenaPočet stanícNahrávanie na cloudArchív
Mini3,49 €3120 reláciíMaximálne 10 dní
Klasik7,39 €120NeobmedzenéMaximálne 30 dní
Max11,49 €130NeobmedzenéMaximálne 100 dní

Kompletnú ponuku nielen internetovej služby Lepšia.TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT. Porovnávať ponuky vybraných operátorov môžete v Porovnávači.

Internetovú službu Lepšia.TV/Lepší.TV môže využívať ktokoľvek s prístupom na internet (minimálne 3 Mbps). Špeciálna aplikácia je k dispozícii pre Smart TV, PC či mobilné zariadenia. Okrem toho ponúka operátor aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Na obsah – neúmerná cena balíčka. Navyše prichádza v čase plošného zdražovania, kedy každý hľadá úsporu v znižovaní služieb.

Komentáre už nie sú povolené.