Reklama

Lepšia.TV bude mať viacero noviniek, pribudne nový balík aj prvé programy v 4K

Prevádzkovateľ internetovej služby Lepšia.TV obohatí už čoskoro ponuku o nový programový balík a spolu s ním sa dočkajú klienti aj viacero nových televíznych kanálov. Nový balík je už od utorka 21. 6. dostupný klientom z Českej republiky. Užívateľom na Slovensku bude sprístupnený neskôr. Súčasťou nového balíka majú byť stanice Fishing and Hunting, FightBox, NASA TV UHD a Extasy 4K. V júli majú pribudnúť tiež AXN, AXN White a AXN Black. V českej ponuke budú navyše Nova Sport 1 a Nova Sport 2. U všetkých spomínaných noviniek je dostupný tiež archív vysielania a to na 7 dní.
Pokračovanie nižšie:

Programy NASA TV UHD a Extasy 4K sú vôbec prvými kanálmi v UHD kvalite, ktoré zaradí Lepšia.TV/Lepší.TV do svojej ponuky. Celkovo bude mať v ponuke operátor štyri programy v UHD kvalite. Všetky budú súčasťou nového programového balíka Max, podobne ako ďalšie novinky Fishing and Hunting, FightBox, AXN, AXN White a AXN Black. Za balík Max zaplatia klienti na Slovensku 11,49 € mesačne. V porovnaní s lacnejšími balíkmi získajú predplatitelia nielen nové programy, ale u niektorých z nich aj archív na 100 dní spätne a UHD kvalitu. V UHD kvalite budú mať k dispozícii aj Love Nature 4K či Lounge TV 4K, zatiaľ čo predplatitelia nižších balíkov ich budú mať aj naďalej v HD.

Prehľad programových balíkov služby Lepšia.TV

BalíkCenaPočet stanícNahrávanie na cloudArchív
Mini3,49 €3120 reláciíMaximálne 10 dní
Standard7,39 €119NeobmedzenéMaximálne 30 dní
Max11,49 €123NeobmedzenéMaximálne 100 dní

Kompletnú ponuku nielen internetovej služby Lepšia.TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT. Porovnávať ponuky vybraných operátorov môžete v Porovnávači.

Internetovú službu Lepšia.TV/Lepší.TV môže využívať ktokoľvek s prístupom na internet (minimálne 3 Mbps). Špeciálna aplikácia je k dispozícii pre Smart TV, PC či mobilné zariadenia. Okrem toho ponúka operátor aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No to děkuji teda. Demo kanály s nudným obsahem. Navíc některý i zdarma ze satelitu. Dokud nebude ČT 4K nebo HBO 4K tak se u nás UHD nikdy nerozbehne…

Komentáre už nie sú povolené.