Reklama

Canal+ Sport predstavil prvých 6 členov svojho tímu

Štart novej sezóny anglickej Premier League sa nezadržateľne blíži. Odštartuje presne 5. augusta o 21:00 zápasom medzi tímami Crystal Palace a Arsenal. Slovenskí a českí diváci budú môcť sledovať zápasy z najvyššej anglickej futbalovej ligy so slovenským a český komentárom na novej stanici Canal+ Sport. Okrem všetkých 380 zápasov vysielaných naživo sa tiež môžu tešiť na zápasové štúdiá, prémiové talkshow, športové magazíny, trefné hlášky komentátorských expertov a veľa ďalšieho.
Pokračovanie nižšie:

Za obsahovou stránkou nášho nového športového programu stojí skúsený tím českých a slovenských profesionálov. Nájdete tu známe mená futbalového sveta, ale aj mladých perspektívnych expertov, ktorí, ako veríme, vysielanie obohatia o nový a netradičný pohľad,“ hovorí Ladislav Řeháček, viceprezident spoločnosti Canal+ Luxembourg pre Českú republiku a Slovensko.

TIP: Premier League na Skylinku: Operátor ponúkne najbližšiu sezónu naživo všetkých 380 zápasov s komentárom

Prémiový športový kanál dnes predstavil prvých 6 členov svojho tímu. Sú to Jaromír Bosák, Matúš Lukáč, Radoslav Kováč, Jiří Hošek, Karel Häring a Karel Tvaroh.

Jaromír Bosák – Rešpektovaný športový komentátor s tromi dekádami skúseností a zásobou nesmrteľných hlášok.
Matúš Lukáč – Veľmi obľúbený slovenský moderátor a veľký expert na Premier League.
Radoslav Kováč – Bývalý hráč West Hamu a futbalový expert pre zápasové štúdiá.
Jiří Hošek – Novinár, bývalý spravodajca vo Veľkej Británii a autor komentárov pre magazín Hattrick a server efotbal.cz.
Karel Häring – Bývalý futbalový expert denníka Sport a niekdajší šéfredaktor magazínu Football Club a teraz špecialista, editor a dramaturg programu CANAL+ Sport.
Karel Tvaroh – Bývalý hráč Sparty Praha a zástupca mladej generácie futbalových expertov, moderátor stanice CANAL+ Sport.

Okrem priamych prenosov ponúkne Canal+ Sport aj ďalší program. Z originálnej produkcie to budú zápasové štúdiá Match Time, týždňové talkshow so zaujímavými hosťami Premier Club a magazín venovaný virtuálnej hre Fantasy Premier League s názvom Fantasy Show. Všetky tieto programy budú natáčané v novovybudovaných priestoroch v Prahe. Chýbať nebudú ani magazíny vyrobené priamo Premier League, ktoré budú vysielané s českým alebo slovenským dabingom či v niektorých prípadoch v originálnom znení.

Chceme prinášať ten najlepší divácky zážitok a nebojíme sa odchýliť od zabehaných štandardov. Tomu bude zodpovedať nielen formát, výber hostí a obsah jednotlivých programov, ale aj štúdiové prostredie, kde budeme natáčať,“ dodáva Ladislav Řeháček.

Aktuálne je isté, že Canal+ Sport bude v Slovenskej republike a v Česku dostupný v ponuke Skylinku ako aj v satelitnej službe Skylink TV pre Orange, ktorú môžu využívať klienti Orangeu. Rokovania s ďalšími operátormi stále prebiehajú.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Super hlavne že tam ja Matúš Lukáč na Slovenku jasná jednička.

Komentáre už nie sú povolené.