Reklama

Lepšia.TV obohatila ponuku o športový kanál

Prevádzkovateľ internetovej služby Lepšia.TV obohatil dnes ponuku o slovenský športový kanál JOJ Šport vo vysokom rozlíšení (HD). Od začiatku je súčasťou základného balíka. Samozrejmosťou je aj archív vysielania a to na 7 dní. Kanál je iba v slovenskej ponuke, v českej verzii služby Lepší.TV stanica dostupná nie je.
Pokračovanie nižšie:

Športový kanál JOJ Šport spustil svoje vysielanie 6. októbra 2021. Hlavnými ťahákmi majú byť podľa vysielateľa samotní slovenskí športovci. Stanica má v pláne podporovať slovenský šport prostredníctvom domácich aj zahraničných prenosov a športových udalostí, v ktorých slovenskí športovci pôsobia.

Kompletnú ponuku nielen internetovej služby Lepšia.TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT. Porovnávať ponuky vybraných operátorov môžete v Porovnávači.

Internetovú službu Lepšia.TV/Lepší.TV môže využívať ktokoľvek s prístupom na internet (minimálne 3 Mbps). Špeciálna aplikácia je k dispozícii pre Smart TV, PC či mobilné zariadenia. Okrem toho ponúka operátor aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Tiez maju problem inovovat, nepodporuju AppleTV, iba zrkadlenim z mobilu, co je neprakticke a polotovar

Komentáre už nie sú povolené.