Reklama

Telekom a DIGI rozšíria ponuky svojich TV služieb už v blízkej dobe o viacero nových programov

Do ponúk TV služieb Magio TV, Magio Go, Magio Sat a DIGI TV pribudne v najbližších mesiacoch viacero nových televíznych programov. Aktuálne vieme minimálne o troch a všetky budú v slovenskom jazyku.
Pokračovanie nižšie:

Do Vašej programovej TV ponuky 1. 5. 2022 pridávame TV JOJ Šport, TV RiK, 6. 6. 2022 Markíza Krimi a postupne budeme pridávať ďalšie TV kanály rôznych žánrov,“ informuje klientov Telekom. „Garantujeme Vám exkluzívny športový a nešportový TV obsah.

Ďalšou novinkou od mája bude rozšírený TV archív pre skupinu Magenta 1, ktorý majú klienti zadarmo v tejto skupine. Počet kanálov v archíve s Magenta 1 sa zvýši z 5 na 16 a budú v HD.

Od mája tiež začnú platiť nové cenníky. Dotkne sa to nielen TV, ale aj pevného internetu či mobilných služieb. Podrobnosti o zmene cenníka TV služieb od mája sme priniesli už v predchádzajúcej správe.

Všetky tri spomínané novinky, ktoré zaradí do programového rastra svojich TV služieb Telekom, má v pláne pridať aj sesterská DIGI TV. Operátor však aktuálne nehovorí vôbec o presných termínoch, výnimkou je JOJ Šport HD, ktorý by mal byť dostupný pre predplatiteľov DIGI TV (satelit aj kábel) 9. mája 2022. „Markíza Krimi aj TV Rik plánujeme zaradiť počas leta, presný dátum oznámime na našich stránkach,“ uviedol pre SatelitnáTV.sk marketingový manažér DIGI TV Peter Schuchmann.

DIGI TV meniť cenník aktuálne nebude. Za základný balík Štandard budú tak klienti platiť aj naďalej 9,6 € mesačne.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mohli by pridať do Magio Go aj to, čo tam ešte chýba. Mne napríklad v Magio Go chýbajú:
    MTV Live HD
    Stingray iConcerts
    Deluxe Music

    1. Presne podobné požiadavky som mal, keď som používal magio.

      V súčastnosti vďaka možnosti vypovedať nevýhodnú zmluvu kvôli zdražovaniu primitívnej markízy, som po vyše 10r zrušil celý telekom a som najšťastnejší človek.

      V súčastnosti doma pozeráme už len VOD služby, Amazon Prime Video, HBO Max, Apple TV+ s nami vybraným programom v nami stanovenom čase a hlavne bez tupých REKLÁM.

    2. @Palo 46
      Ak absolutne doma ignorujete sport a televizne spravodajstvo a nevadia vam titulky, tak sa so sucasnymi streamovacimi sluzbami da vydrzat. Ale finale Ligy majstrov si uz nepozries.

    3. #black13

      „Spravodajstvo“ pozeráme cez Apple TV zariadenie, kde je apka RTVS, prípadne streamujeme spravodajskú paródiu TA3, ale to minimálme. Zo športov ma baví Major league baseball (to riešim cez apku MLB.tv) prípadne NFL.

      V súčastnosti sa u nás čaká na 14. jún, kedy sa spúšťa na svk Disney+ ktorý má okrem iných v portfóliu dokumenty National Geographic.

  2. Tie programy, ktoré tam nepatria ako super one by ste mohli zlikvidovať a dat niečo rozumnejšie vedomostné atd

    1. Súhlasím, programy 18+ buď vyradiť, alebo preradiť do osobitného balíka, kde si ich predplatí ten, kto ich chce. Cena by sa nám ostatným mohla znížiť, alebo by mohli pribudnúť potom nejaké iné zaujímavé programy do balíka. Aj keď neviem aké, lebo majú skoro všetko. Možno TV paprika prípadne CBS Reality vrátiť naspäť, ale asi nič iné nie je veľmi čo vymyslieť. Ale tak aspoň cena by potom mohla ísť dolu.

    2. veru toto by mohli spraviť aj zo športovými stanicami

    1. A to je aký, ten osobný balík?? Btw. uvedomujete si vy všetci tunajší „balíkovači“, že poskytovatelia obsahu predávajú operátorom stanice tiež v balíkoch (bundled)? A aj z toho dôvodu nemá zmysel odporúčať operátorom niečo vyhadzovať z ponuky – cena služby tým totiž vôbec neklesne. Jednoducho tie nežiaduce stanice vymažte zo zoznamu vo svojich prijímačoch.

  3. Super súhlasím s tým, aby kto to potrebuje nech si príplati za programy 18 +osobný balík

    1. Hlupost. U nas nikto nepozera detske programy, ale este ma nenapadlo, ze by mali byt preradene do specialneho detskeho balika a spoplatnene osobitne.

    2. S balíkmi je to asi tak, že sú v ňom tri stanice dobré a štyri až päť na prd…

    1. Dalších X rokov sa bude čakať a dovtedy sa nič neudeje, len pridajú markízu comedy, thriller, drama, news a iné pseudo práčky €€€ viem, ako sme kedysi roky písali a dožadovali sa Nat Geo Wild HD kým sa uráčili.

      Dodnes nepridali Prima Zoom HD, Love Nature HD/4K, Nautic tv atd, ja už som nad nimi zlomil palicu, a už schne atrament na výpovedi 🙂

  4. Nespekulujte s balíčkami,najlepšie keď je všetko v jednom balíčku, preto som nemal rád syilink

  5. Prima Zoom HD v DIGI SK v poho funguje…Avsak anglicka Premier League od septembra bude OUT!

    1. Sorry myslené pre telekom, ten Zoom HD ani po 4r nepridal

  6. ľudkovia všimli ste si ten slabý transporter na ktorom beží rtvs šport.. je dosť slabý podľa mňa..

    1. Hemoglobin Premier League by mala byť pre všetkých uvidíme do leta skym sa Skylink dohodne. Ale verim v model aky je pri Lige Majstrov. Mozno to bude tak ze Premier League dostanú iba tí operátori ktorí maju aj NS3/NS4.

  7. Super že JOJ ŠPORT bude na Digi TV otázkou je či bude aj Canal + Sport, len neviem prečo Digi TV nemá aj svoje kanály ako maju Maďari tie Doku TV (Digi Life, Digi World, Digi Animal World) su celkom dobre kanály. Mohli ich dať tiež pre Slovensko. Ale za JOJ Šport maju u mňa palec hore len sa chcem spýtať mam Digi TV s CAM modulom ale neviem prečo mam 2 x TV Folklorika raz na 10 a raz pri hudobných TV, To isté je aj Ťuki TV je na 12 aj pri detských. Tie Eroticke TV mohli dať do vlastného balíka tak ako to je u Skylinku.

  8. Zrušili ste program o varení(paprika) a ako jediná TV nemáte podobný program.Mohli by ste sa posnažiť a dať iný program o varení.Myslim, že takých divákov je veľmi veľa.Dakujem

  9. prečo stale pridavate len športove ved v balikoch ich je už neuveritelne vela a ani jeden ja nepozeram a to čo som pozerala ako paprika ..tak to mi vzali a cena ešte aj stupne

Komentáre už nie sú povolené.