Reklama

Služby Magio Sat, Magio TV a Magio Go zvyšujú ceny, pribudnú aj nové programy

Slovak Telekom zmení od 1. mája 2022 cenníky všetkých svojich TV služieb, pridá nové programy, rozšíri zľavy a archív. Dotkne sa to IPTV služby Magio TV, satelitnej Magio Sat a internetovej Magio Go. „Dôvodom je súhra viacerých faktorov v súčasnosti. Medzi ne patrí rastúca miera inflácie, výrazné zvyšovanie cien energie a vstupných nákladov, ktoré sú kľúčové pre poskytovanie služieb. Pri TV službách ide aj o skokové zvyšovanie poplatkov za vysielacie práva domácich i zahraničných vysielacích spoločností,“ komentoval operátor zmenu cenníka od mája 2022.
Pokračovanie nižšie:

Okrem zvýšenia cien sa dočkajú klienti TV služieb niekoľkých nových programov. V priebehu druhého štvrťroka by mali byť do ponuky pridané minimálne stanice JOJ Sport, RiK TV a Markíza Krimi. Ďalšou novinkou bude rozšírený TV archív pre skupinu Magenta 1, ktorý majú klienti zadarmo v tejto skupine. Počet kanálov v archíve s Magenta 1 sa zvýši z 5 na 16 a budú v HD.

Zákazníci získajú aj zľavu na set-top-box na IPTV i OTT technológii a navyše Telekom ponúkne zákazníkom výhodnejšiu cenu pre L a XL program v balíku s internetom oproti samostatnej službe.

Magio Sat

Užívateľom satelitnej služby Magio Sat s predplateným balíkom M sa zvýši cena o 1 € mesačne. Pri balíkoch L a XL to bude záležať či využívajú iba samostatnú službu, alebo v kombinácii s internetom. Pri vyšších balíkoch sa totiž uplatňuje zľava pri kombinácii s internetom. Treba však počítať s tým, že sa od mája menia cenníky aj pre internetové balíky.

BalíkSúčasná cena* (do 30.4.2022)Nová cena*
Magio Sat M10,90 €11,90 €
Magio Sat L15,90 €17,40 €
Magio Sat XL20,89 €22,90 €

* Akciová cena počas viazanosti na 24 mesiacov.

Magio TV na IPTV
Pri Magio TV s balíkom M sa zvýši cena klientom o 1,5 € mesačne. U dvoch vyšších balíkoch to bude záležať či využívajú iba samostatnú službu, alebo v kombinácii s internetom. Balíky L a XL môžu mať výhodnejšiu cenu pri balíku s internetom a zároveň aj zľavu na set-top-box 0,5 € mesačne. Pri kombinácii s internetom však treba počítať s tým, že sa ceny menia aj pre internetové balíky.

BalíkSúčasná cena* (do 30.4.2022)Nová cena*
Magio TV M10,9 €12,40 €
Magio TV L15,9 €18,40 €
Magio TV XL20,89 €23,40 €

* Akciová cena počas viazanosti na 24 mesiacov.

Magio Go
Predplatiteľom vynovenej internetovej služby Magio Go s variantom M sa zvýši mesačný poplatok o 1,5 €. Pri balíkoch L a XL sa bude uplatňovať tiež výhodnejšia cena podľa využívania služieb v balíku s internetom. Zákazník dostane zároveň pri týchto balíkoch zľavu na Magio GO Box 50 centov, pokiaľ ho využíva.

BalíkSúčasná cena* (do 30.4.2022)Nová cena*
Magio GO M12,9 €14,40 €
Magio GO L17,9 €20,40 €
Magio GO XL22,90 €25,40 €

* Akciová cena počas viazanosti na 24 mesiacov.

Zľavy v Chytrom balíku pri TV+internet
V rámci Chytrého balíka sa budú zvyšovať balíčkové zľavy a pri TV službe sa v balíku navýši jej zľava (resp. zníži jej cena) o 50 centov. Ak má zákazník aj internetovú službu, získa pri nej ďalšiu zľavu 50 centov.

Ak zákazník využíva dve služby (internet+TV), bude navýšenie balíčkovej zľavy o 1 € (50 centov za internet, 50 centov za TV) a rovnako aj pri triple play balíku s pevnou linkou (50 centov za internet, 50 centov za TV).

Možnosť odstúpiť od zmluvy

Zmeny v cenníkoch sa týkajú nových i existujúcich zákazníkov. Vzhľadom na zmenu zmluvných podmienok môžu existujúci klienti odstúpiť od svojej zmluvy, ak nesúhlasia s týmito zmenami, a to najneskôr do 30.4.2022.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. AntikTV to istí. Cena o 50% nižšia za full-balík.

    1. kedy konečne pochopíte,že zbytočne tu niekto píše o Antiku,skylinku atd atd,lebo 80% ludí je u Telekomu hlavne pre Premiersport1,2 Novasport3,4….kludne môže mať antik full balík aj za 2 eura,ale zákaznik ako som ja k nim nepôjde nikdy!my máme na vyber len z Digi.sk,Magio.sk,Orange.sk…

    2. Hever… znova budem na teba reagovať… zato, že ty pozeráš ligu majstrov a zahraničné futbalové súťaže, to ešte neznamená, že 80% ľudí je u Telekomu 😀 Ja telekom nemám a v poslednej dobe si bohato vystačím s našou a českou verejnoprávnou tv 😀

    3. Cicipas je mi luto,že si nepochopil môj prispevok!ja som nemyslel,že 80% slovákov má Telekom..ale,že 80% zákaznikov telekomu je unich preto,lebo tam maju programy,ktoré antik,skylink nemá! snád už chápeš ten rozdiel v tej vete?ved kolko má telekom zákaznikov je verejne známe a mna osobne tieto čísla ani nezaujimaju…čiže ešte raz to skusim vysvetliť..80% zákaznikom telekomu je zbytočné písať kolko stojí antik a že je lacnejší,lebo my to vieme!ale k nim nemôžeme íst,lebo nemaju futbale a iné veci…čiže ja ti k tomu antiku nepôjdem ani keby stál 2 eura…jedine k Orange môžem prejsť

    4. Predstav si hever, ze som ku pay-tv AntikSat davno presiel…Pretoze maju paket FILM o viac ako polovicu lacnejsi ako predrazeny Skylink. Takze si platim AntikSat balik Film a kvoli sportu Digi SK balik PREMIUM na jedno zariadenie. V kumulative platim 4,70€ + 8,80€ = 13,50€/ mesiac a v klude pozeram dobry sport, filmy, dokumenty a stacia mi len dve pay-tv platformy 😀
      DIGI SK & ANTIKSAT

    5. Hever, škrtni tú nulu, a môže byť 😀
      Premiér ligy sú „exkluzívnym programom“ len pre hŕstku špecifických fanúšikov. Aj Orange sa „prepočítal“. Väčšine divákov sú ZAHRANIČNÉ futbalové ligy „ukradnuté“. Mňa zaujíma sledovať futbalový zápas len vtedy, keď mám komu fandiť.
      K Mágiu a DiGi prešli hlavne diváci, ktorých sklamal Skylink. Investovali do vlastného zariadenia, ktoré im po prechode na HD bolo nanič, a ešte im Skylink zaviedol „servisné“ poplatky. To zasadilo veľkú nedôveru k investícii do vlastného zariadenia a presun k prenajímaniu zariadenia. Zvyšovaním poplatkov sa to však môže zasa otočiť.

  2. Všetci operátori by mali urobiť zvlášť balíček s názvom REKLAMA, kde by umiestňovali reklamné kanály…

  3. Čo sa týka zdraženia TV, treba poďakovať najmä nenažrancom z Markízy / JOJ ktorí neustále zvyšujú poplatky pre operátorov a tí to následne premietnu do zvýšených cien za služby.

    Tak ako bolo písanie nado mnou, bolo by fajn preradiť spomínané stanice do zvlášť balíčka, nech si ich zaplatí len ten, kto o ne má reálny záujem.

    1. Pokusy o vyčlenenie skupín Narkóza a Ojojoj do extra balíka tu už boli… A dopadlo to tak, že 90-95% zákazníkov tie reklamné brečky chcelo. Antik má takú možnosť v ponuke stále, no len pre tzv. verných zákazníkov, t.j. pre tých, čo majú od nich aj net. Ale operátori by mali možnosť ignorovať nenažrané telky predsa len ponechať, hoci by ju využilo len tých 5-10% klientov. Z princípu. Možno po ďalšom zvýšení poplatkov zo strany reklamných žúmp, ktoré by operátori premietli do cien pre koncových zákazníkov aj s patričným zdôvodnením, by to čoskoro bolo 20%, potom 30%, atď.

  4. zdražovať bude každy!ale mna najviac šokuje tá služba MAGIOGO…kedysi stála len 5,90 eur…a teraz za L 20 eur XL 25 eur…kto si toto vlastne platí?

    1. hever: Dôchodcovia určite nie,tý radšej budú pozerať von oknom na prírodu.

    2. Je to tak, Fero…Som dochodca a Magio si jednoducho neplatim. Pretoze si platim ich dceru Digi SK paket PREMIUM & AntikSat paket FILM 😀

  5. Pribudne narkozs krimi? To akoze co tam budu davat komisara rexa? kobru 11 alebo monka? Dakujem pekne nenazrane hov…!!!

    1. To by bol ešte lepší prípad… realita bude taká, že budú dávať policajné prípady, walker texaský ranger, big ben. otec braun… hehehe

  6. prestaňte písať Markíza je narkóza Markíza je Markíza keď chcete písať také veci potom vymyslite na joj také . Narkóza je o doktora napríklad u zubára …….

    1. tv hnoj – to je už dávno vymyslené a používané -zaujímavé je na tom to že ste sa s tým ešte nestretli

    2. heh, Dtyu bude asi tak 9-ročný fanboy Mrdkízy zo špeciálnej školy…

  7. Na adresu reklam. Niekedy bol program TVA, same reklamy. Kto chcel, tak si ho pozrel. Antik ma ohen v kozube, aj ten si niekto pozrie, no umyselne.

    1. Ked si zakaznici ziadali pridanie joj sport,vtedy napisali ze ho nepridaju,lebo maju sportovych stanic dost.Teraz ked chcu zdrazit baliky ,uz sa to da.A pribalia nam aj nepotrebny krimy kanal plny reklam a serialov ,ktoru budu vysielane aj na Narkoze a Nedajto!!!

  8. A viete kde bude najbližšie 3 roky premier liga??? To bude prekvapenie pre skalných

  9. Antik je super. Ma dobré balíky a za dobré ceny. Som s nim veľmi spokojný. Na trhu je jednotka.

    1. Antiku držím palce, ale majú aj svoje muchy. Nedorobená appka pre smart TV, čudesný „full HD“ formát na satelite, ktorý jednak nie je naozaj full HD, ale najmä je neštandardný a robí problémy mnohým prijímačom, ďalej chýbajúca sk/cz zvuková stopa u niektorých Filmboxov a tiež zrušené HbbTV bez vysvetlenia. Keby poriešili tieto lapsusy, až potom by boli jednotka na trhu.

Komentáre už nie sú povolené.