Reklama

DIGI TV oznámila termín pridania JOJ Šport a predstavila jarnú kampaň

DIGI Slovakia dnes predstavila svoju jarnú kampaň, v rámci ktorej ponúka opäť pre nových zákazníkov pri prechode do DIGI inštalačný bonus, s ktorým získajú satelit a inštaláciu bez poplatku. Ceny programových balíkov zostávajú bez zmeny.
Pokračovanie nižšie:

Do programovej ponuky zaradí operátor v máji športový kanál JOJ Šport vo vysokom rozlíšení (HD/MPEG-4.) Oficiálny termín pridania stanice je naplánovaný aktuálne na 9. 5. 2022. Od začiatku bude súčasťou balíka Štandard. Program sa tiež objaví aj v ponuke sesterských platformách Magio TV, Magio Sat a Magio Go. Telekom aktuálne avizuje pridanie stanice na 1. mája 2022.

TIP: Služby Magio Sat, Magio TV a Magio Go zvyšujú ceny, pribudnú aj nové programy

JOJ Šport spustil svoje vysielanie 6. októbra 2021. Hlavnými ťahákmi sú podľa vysielateľa samotní slovenskí športovci. Stanica má v pláne podporovať slovenský šport prostredníctvom domácich aj zahraničných prenosov a športových udalostí, v ktorých slovenskí športovci pôsobia.

Technické testy programu JOJ Šport (SD) už prebiehajú na satelite niekoľko dní. Program bude pravdepodobne dostupný klientom DIGI TV a Magio Sat z kapacity konkurenčného operátora M7 Group, frekvencie 12 284 MHz. Vzhľadom k tomu, že ide zatiaľ iba o testy, program nie je dostupný koncovým klientom. Pri našich testoch ho dekódovací modul zatiaľ nedekóduje.

Technické parametre pre príjem JOJ Sport (SVT) :
Družica: Thor 5/6/7 a Intelsat 10-02 (0.8°W)
Frekvencia: 12284 MHz
Polarizácia: H
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: JOJ Sport (SVT)
Provider: M7
Video formát: MPEG-4
Kódovanie: 1882 (Nagravision), 1886 (Nagravision), 0B1C (Conax)

PIDy:
Video PID: 2401
Audio PID: 2411
Audio stopy: 2411 slo (MPEG), 2412 qaa (MPEG)
PCR PID: 2401
PMT PID: 4000
TSID: 0714
0NID: 1536
SID: 31431
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Važena redakcia Družica: Thor 5/6/7 a Intelsat 10-02 (0.8°W)
    Frekvencia: 12284 MHzJOJ Sport (SVT) je JOJ Sport SD a nie JoJ sport HD

    1. Áno, aktuálne je to SD. DIGI TV uvádza v tlačovej správe, že bude v HD. Ešte to overujeme.

    2. DIGI TV nám dnes potvrdila, že v priebehu mája bude JOJ Šport v HD ako na satelite, tak aj v káblovej TV.

  2. Musím sa smiať,veď joj šport ide cez antenu zadarmo v HD a niekde aj na kus drôtu.To si robia srandu že z veľkou pompou oznamujú že idú pridať to čo je zadarmo a oni v SD

    1. Znovu sa musím smiať Petrovej gramatike 😀 Pretože na každom diskusnom fóre vypisuje ako analfabet bez znalostí rozdelenia spojenej vety a následne jej ukončenia…O podstatných menách a názvoch s veĺkými písmenami už ani písať netreba. Pretože to musí zvládnuť aj žiak pvého stupňa ZŠ. Peter to však nedokáže! IQ TYQ Peter…

    2. susedovsused:
      ukončenia…O podstatných

      podľa pravopisu:
      ukončenia… O podstatných

    3. Ani v Magio TV, ani v Digi TV zatiaľ Joj Šport aktuálne nie je. Má sa to zmeniť od Mája.

    4. susedovsused: Tak sa smej na jeho gramatike, keď nevieš nič rozumné napísať k obsahu jeho príspevku. Hlavne, keď vo svojom komentári máš sám 5 pravopisných chýb a jednu lexikálnu. Keď chceš niekomu nadávať do analfabetov „s IQ TYQ“, tak sa najprv pozri do zrkadla, či nie si jeden z nich. Ja sa ale najviac smejem na tvojej neschopnosti porozumieť písanému textu a používať elementárnu logiku. Už si to ukázal v našej minulej diskusii, kde si sa hádal o celkovom počte u nás dostupných sat. staníc, hoci som 2x jasne zdôraznil, že hovorím IBA o tých ‚pozerateľných‘ (a uviedol som aj kritéria, ktoré približne to sú). V pôvodnej diskusii sa už reagovať nedá, tak ti to otrieskam o hlavu tu, keďže znovu predvádzaš rovnakú hlúposť a argumentačnú impotenciu spojenú s aroganciou.

  3. @123Juraj, čo ti vadí tak na DVB-T? Som rad ze JOJ ŠPORT bude na Digi TV mam od nich CAM modul uz 2 týždne a zatiaľ spokojný som. Uvidíme ako to bude s Canal + Sport ale v základe to určite nebude. Škoda že zrušili Extra Šport balik mohli ho kľudne nechať. Česká Telly ma tiež balik Sport.

    1. Dosť skoro to zaradili ked uz pomaly sezóna konci aj futbal bude mať čo chvíľa prestávku. Som zvedavý co bude s Premier Sport škoda že PL Telekom neudržal. Na Premier Sport zase si budeme zvykať na nový kanál na 3 roky. Ale aspoň bude Canal + Sport možno pre všetkých.

  4. Zdravím, píšete o bonuse instalácia zdarma. Treba si to overiť a nepísať, že zadarmo. Je to 72 E na 24 mes. Keď chcete skončiť všetko to musíte zaplatiť. Čiže 3E mesiac. Treba písať fakty a nieže zadarmo. Ja som sa namotal tiež.

    1. Toto sa tu už riešilo niekde. To nie je žiadna novinka. Keby si bol vydržal 24 mesiacov, nepýtali by od teba nič, čiže by si to mal zadarmo.

  5. Mám DIGI TV viac ako 10 rokov,do dnes nikoho z DIGI tv nezaujímalo či mi funguje diaľkový ovládač alebo v akom stave je parabola alebo oko na parabola.To znamená, žiadny servis ani údržba….

    1. Si snáď svojpravny a vieš s kým si uzavrel zmluvu a komu platis. A tiež vieš kam zavolať ak Ti niečo nefunguje. Kto Ti má volať? Ako často?
      A aký subjekt Ti pravidelne volá, či je u Teba všetko v poriadku? Lekár? Daňový úrad?

  6. Patrick, ja som za prvu TV inštaláciu neplatíl mal som ju zdarma ako novy zákazník po pol roku som dal Digi TV na 2 TV a tam som uz platitl 60 € za nastavenie plus tento mesiac som si dával pre seba Digi TV s CAM modulom a instalaciu mam zdarma lebo som si to inštaloval sam na svoju 2 parabolu s motorom (USALS), čize samoinštalacia. Zatiaľ spokojnosť ak je nejaký problém tak vždy vedia poradiť na infolinke. Ani signál nepadne ked je búrka. A to mam 2 paraboly na Digi TV. Ja som u nich 2 roky. Taka otázka je možné Premium zaplatiť iba na modul 1x? Ja to mam bez viazanosti. Výpadky som mal iba 2 krát za rok. To bolo všetko. Na Digi TV uz treba väčšiu parabolu rozmýšľam ci nedám 90 CM alebo 120 CM parabolu ktoré mi ostali po Skylinku ešte.

Komentáre už nie sú povolené.