Reklama

Lepšia.TV vyradila z ponuky dva športové kanály

Internetová služba Lepšia.TV/Lepší.TV vyradila v utorok 1. februára 2022 zo slovenskej a českej ponuky dvojicu kanálov Nova Sport 1 a Nova Sport 2 v HD kvalite. Okrem toho služba prestala pred niekoľkými týždňami ponúkať archív vysielania u väčšiny poľských staníc. K dnešnému dňu je u poľských staníc dostupný archív iba u TV6, TV Trwam a TVT. Zvyšné poľské stanice (TVP 1, TVP 2, Polsat, TVN, TV Puls a TV4) archív dostupný nemajú.
Pokračovanie nižšie:

Športové programy skupiny Nova boli vyradené zo služby z toho dôvodu, že sa operátor nedohodol na novej zmluve s vysielateľmi. Rovnaká situácia nastala aj v minulom roku, po krátkej dobe sa však nakoniec programy do ponuky OTT služby vrátili. Či tomu bude aj teraz, nie je aktuálne známe.

Kompletný zoznam staníc nielen Lepšia.TV je dostupný v sekcii IPTV/OTT, ktorú pravidelne aktualizujeme.

Internetovú službu Lepšia.TV (Lepší.TV) môže využívať ktokoľvek s prístupom na internet (minimálne 3 Mbps). Cena základného balíka s archívom stojí 3,49 €/mesiac. Špeciálna aplikácia je k dispozícii pre Smart TV, PC či mobilné zariadenia. Okrem toho ponúka operátor aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Áno, už včera sa strhla na CZ fórach vášnivá debata o opätovnom stopnutí Novasport 1+2 v LepšíTV. Okrem iného sa tam spomínajú aj dlhodobé a časté výpadky tejto služby.

Komentáre už nie sú povolené.